Mer om Venezuela i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Venezuela, toppsaker
» Direktesendt mekling starter i Venezuela
» Amnesty dokumenterer "drap og tortur" i Venezuela
» Krisen i Venezuela: 31 drept, 461 såret, 1854 arrestert
» Venezuelas president forbyr nye protester i Caracas
» Venezuela: Karneval mens demonstranter drepes i gatene?
» Venezuela truer med å sende hæren mot demonstrantene
» Opposisjonsledere arrestert i Venezuela etter protester
» Flyselskapene forlater Venezuela og isolerer landet
» Chavistene vinner lokalvalget i Venezuela
» Chavistene og opposisjonen satser alt ved lokalvalget i Venezuela
» Venezuelas president strammer grepet om makten
» Venezuela: Butikkplyndringer for å få ned inflasjonen


Politikk
Direktesendt mekling starter i Venezuela

Kureren, 10. april 2014 - Venezuelas regjering og representanter fra opposisjonen startet i dag samtaler for å løse opp i konflikten landet har opplevd de siste månedene, der minst 39 personer er blitt drept. Vatikanet og nabolandene er med som meklere under samtalene, som vil tv-overføres.
Politikk
Amnesty dokumenterer "drap og tortur" i Venezuela

Kureren, 1. april 2014 - Mens protestene og krisen fortsetter i Venezuela, presenterte organisasjonen Amnesty International i dag en rapport som dokumenterer den overdrevne voldsbruken mot demonstranter i landet under protestene mot president Nicolás Maduro de siste månedene.
Politikk
Krisen i Venezuela: 31 drept, 461 såret, 1854 arrestert

Kureren, 20. mars 2014 - Minst 31 mennesker er drept, 461 skadet og 1854 er blitt arrestert siden 12. februar, da volden brøt ut i Venezuela som del av protestene mot regjeringen til president Nicolás Maduro. Og krisen fortsetter å forverre seg, med arrestasjoner av flere opposisjonsledere.
Politikk
Venezuelas president forbyr nye protester i Caracas

Kureren / Agência Brasil, 12. mars 2014 - Etter en måned med voldsomme sammenstøt mellom regjeringstilhengere og opposisjonen i Venezuela, har minst 22 mennesker blitt drept. Opposisjonen nekter å forhandle og president Nicolás Maduro varsler nå at han vil forby protestene i hovedstaden Caracas.
Politikk
Venezuela: Karneval mens demonstranter drepes i gatene?

Kureren / Agência Brasil, 28. februar 2014 - Går det an å feire karneval mens folk sørger over de minst 15 personene som er blitt drept under protestene mot regjeringen i de siste ukene? Spørsmålet splitter venezuelanerne en uke før karnevalet. Flere lokale myndigheter ønsker nå å avlyse folkefesten, men presidenten insisterer på feiringen.
Politikk
Venezuela truer med å sende hæren mot demonstrantene

Kureren / Agência Brasil, 20. februar 2014 - Minst seks mennesker er blitt drept i Venezuela siden de voldelige protestene begynte i forrige uke i Caracas og andre store byer. Nå varsler president Nicolás Maduro at han vurderer å erklære unntakstilstand i deler av landet og sende inn hæren for å stoppe protestene.
Politikk
Opposisjonsledere arrestert i Venezuela etter protester

Kureren, 18. februar 2014 - Venezuelas opposisjonsleder Leopoldo López har overgitt seg til politiet midt i de store protestene i dag. Regjeringen hadde anklaget López for å ha ansvaret for de voldelige protestene i landet. Flere parlamentsmedlemmer som støttet López ble også arrestert i dag.
Reise | Økonomi
Flyselskapene forlater Venezuela og isolerer landet

Kureren, 19. desember 2013 - Internasjonale flyselskap som jobber i Venezuela varsler nå at de vil trekke seg ut av landet etter at de blir sittende på enorme mengder lokal valuta fra billettsalget som myndighetene nekter dem å veksle inn. American Airlines ble i dag de første som takket for seg.
Politikk
Chavistene vinner lokalvalget i Venezuela

Kureren / Agência Brasil, 9. desember 2013 - I det fjerde valget Venezuela avholder på litt over ett år klarte partiet til president Nicolás Maduro å utvide sin makt i hele landet denne søndagen. Regjeringspartiet fikk halvparten av alle stemmene ved lokalvalget.
Politikk
Chavistene og opposisjonen satser alt ved lokalvalget i Venezuela

Kureren, 7. desember 2013 - Nicolás Maduro og Henrique Capriles er de ubestridte lederne av de to politiske fraksjonene i Venezuela som på søndag konkurrerer i et lokalvalg som ses på som en "folkeavstemning" over Maduros styre. Det er det første valget etter Maduros knappe seier ved presidentvalget i april.
Politikk
Venezuelas president strammer grepet om makten

Kureren, 15. november 2013 - Parlamentet i Caracas har gitt president Nicolás Maduro utvidede fullmakter til å styre på grunnlag av dekreter i de neste 12 månedene, uten innblanding fra parlamentet. Mens Maduro lover "en økonomisk krig mot borgerskapet" som "driver inflasjonen," snakker opposisjonen om "et statskupp".
Politikk | Økonomi
Venezuela: Butikkplyndringer for å få ned inflasjonen

Kureren, 12. november 2013 - Prisene har økt med 54 prosent i Venezuela i løpet av året, og landets president har bestemt seg for å løse problemet på sin måte. Nicolás Maduro har oppfordret folk til å plyndre de store butikkjedene, siden disse er "ansvarlige" for situasjonen. Folk tar ham på alvor.
Samfunn
Venezuelas president ringer inn to måneders jul

Kureren, 5. november 2013 - Halloween og jul går i ett i Venezuela, ifølge president Nicolás Maduro, som i helgen offisielt erklærte at julen har begynt. Dette er bare ett av flere utspill fra Maduro som får opposisjonen til å tvile på om han er i stand til å takle den økonomiske krisen i Venezuela.
Samfunn
Venezuela etablerer et lykkedepartement

Kureren, 26. oktober 2013 - Venezuelas president Nicolás Maduro har kunngjort etableringen av et nytt departement med et navn som vekker oppmerksomhet: "Departementet for det venezuelanske folkets sosiale lykke". Lykkedepartementet skal koordinere nyere sosiale tiltak.
Politikk
"USA saboterer strømnettet i Venezuela"

Kureren / Agência Brasil, 1. oktober 2013 - Venezuelas president Nicolás Maduro kunngjorde i dag utvisningen av tre amerikanske diplomater fra landet. Maduro hevdet at diplomatene sto i forbindelse med det store strømbruddet i Venezuela i september, som var "sabotasje" utført sammen med opposisjonen.

» 20.09.2013 - USA nekter Venezuelas president å fly over sitt luftrom
» 12.09.2013 - Venezuela tvinger alle mediene til å kringkaste propaganda
» 19.04.2013 - Maduro innsatt som Venezuelas president
» 16.04.2013 - Flere døde i valgkaos i Venezuela
» 15.04.2013 - Venezuela: Opposisjonen godtar ikke Maduros knappe seier
» 09.04.2013 - Venezuela: Tvil om presidentens mentale helse
» 03.04.2013 - "Chávez er med" i valgkampen i Venezuela
» 13.03.2013 - USA utviser to venezuelanske diplomater
» 06.03.2013 - Latin-Amerika sørger over Hugo Chávez
» 05.03.2013 - Hugo Chávez er død

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no