Flere saker om Venezuela:
Nyhetsside, Venezuela 
Arkiv, alle saker om Venezuela 
Venezuela
Politikk
Direktesendt mekling starter i Venezuela

Kureren - Venezuelas regjering og representanter fra opposisjonen startet i dag samtaler for å løse opp i konflikten landet har opplevd de siste månedene, der minst 39 personer er blitt drept. Vatikanet og nabolandene er med som meklere under samtalene, som vil tv-overføres.
Venezuela
Politikk
Amnesty dokumenterer "drap og tortur" i Venezuela

Kureren - Mens protestene og krisen fortsetter i Venezuela, presenterte organisasjonen Amnesty International i dag en rapport som dokumenterer den overdrevne voldsbruken mot demonstranter i landet under protestene mot president Nicolás Maduro de siste månedene.
Venezuela
Politikk
Krisen i Venezuela: 31 drept, 461 såret, 1854 arrestert

Kureren - Minst 31 mennesker er drept, 461 skadet og 1854 er blitt arrestert siden 12. februar, da volden brøt ut i Venezuela som del av protestene mot regjeringen til president Nicolás Maduro. Og krisen fortsetter å forverre seg, med arrestasjoner av flere opposisjonsledere.
Venezuela
Politikk
Venezuelas president forbyr nye protester i Caracas

Kureren / Agência Brasil - Etter en måned med voldsomme sammenstøt mellom regjeringstilhengere og opposisjonen i Venezuela, har minst 22 mennesker blitt drept. Opposisjonen nekter å forhandle og president Nicolás Maduro varsler nå at han vil forby protestene i hovedstaden Caracas.
Venezuela
Politikk
Venezuela: Karneval mens demonstranter drepes i gatene?

Kureren / Agência Brasil - Går det an å feire karneval mens folk sørger over de minst 15 personene som er blitt drept under protestene mot regjeringen i de siste ukene? Spørsmålet splitter venezuelanerne en uke før karnevalet. Flere lokale myndigheter ønsker nå å avlyse folkefesten, men presidenten insisterer på feiringen.

» Venezuela truer med å sende hæren mot demonstrantene
» Opposisjonsledere arrestert i Venezuela etter protester
» Flyselskapene forlater Venezuela og isolerer landet
» Chavistene vinner lokalvalget i Venezuela
» Chavistene og opposisjonen satser alt ved lokalvalget i Venezuela

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no