Om Kureren
 
Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Kureren.no - Globale nyheter på norsk

Kureren er et uavhengig norsk nyhetsmedium etablert i 2013. Her finner du nyheter og analyser av internasjonal kvalitet, fritt tilgjengelig og uten "plusstjenester".

Mer informasjon
Du kan lese mer om historien, profilen og prioriteringene til nyhetsmediet Kureren.no på denne lenken. Der finner du også mer informasjon om hva Kureren.no dekker og hvorfor mediet ikke har sports- og underholdningssider, samt om hvorfor vi har en noe annen språknorm enn de fleste andre norske medier.

Den største delen av nyhetene og analysene på Kureren.no er lagd av redaksjonen selv. Men vi har også internasjonale samarbeidspartnere og leverandører, og du kan lese om kildene og samarbeidsmediene våre på denne lenken. Videre er vi svært interessert i at du bidrar med din fagkunnskap og dine analyser og oppfordrer deg til å skrive til oss. Se mer på denne siden.

Kureren eies av mediehuset afrol News, som du kan lese mer om på denne lenken. Uavhengig av kildene, er alt material som er publisert på Kureren.no opphavsrettslig beskyttet. Men det er mulig å kjøpe retten til gjentrykk av Kurerens artikler og analyser til en svært rimelig pris.

Annonsører vil finne svært gode tilbud på denne lenken. For andre henvendelser, se vår kontaktside.

Vi håper vi har bidratt til å skape et mer interessant medielandskap for deg, og at du i mange år fremover jevnlig vil finne interessant, engasjerende og lærerikt lesestoff på Kureren.no. Kureren-lesere vet mer! Så velkommen tilbake, igjen og igjen!

 

Mvh,
Rainer Chr Hennig
ansvarlig redaktør, Kureren

 

 

 


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no