Flere saker om Kenya:
Nyhetsside, Kenya 
Arkiv, alle saker om Kenya 
Ekvatorial-Guinea | Kenya
Politikk | Samfunn
Afrikanske land begynner å forlate FN-domstol

Kureren - Det lille afrikanske diktaturet Ekvatorial-Guinea overrasket i dag ved å annonsere at landet trekker seg fra samarbeidet med Den internasjonale straffedomstolen (ICC). Landet ber alle afrikanske land om å gjøre det samme fordi domstolen behandler afrikanere som "slaver".
Kenya
Viten
Krypskyting av neshorn "blir umulig" i Kenya

Kureren - Kenyanske parkvoktere forbereder nå en teknologirevolusjon som skal gjøre det "umulig" for krypskytere å slakte flere neshorn. De skal implantere mikrobrikker i hornene til alle landets neshorn, i tillegg til at det tas DNA-prøver av alle dyrene.
Kenya
Samfunn
Kenyatta: "Vi har vunnet over angriperne"

Kureren - Kenyas president Uhuru Kenyatta sier i en tv-overført tale at kampen mot al Shabab terroristene, som forskanset seg fire dager i kjøpesenteret Westgate, nå er avsluttet. "Vi har kastet skam og vunnet over angriperne," sa Kenyatta, og opplyste at 11 antatte terrorister er tatt i live.
Kenya
Samfunn
Terrorangrepet i Kenya var varslet på forhånd

Kureren - Kenya gjennomlever sitt verste terrorangrep på 15 år, med islamistiske al Shabab i kontroll over kjøpesenteret Westgate i Nairobi. Men angrepet var varslet på forhånd, og flere ambassader i Nairobi advarte mot å besøke Westgate. Likevel var sikkerheten dårlig.
Kenya
Samfunn
Rettssaken mot Kenyas visepresident starter i Haag

Kureren - Kenyas visepresident William Ruto var i dag i Den internasjonale straffedomstolen (ICC) i Haag, der han anklages for forbrytelser mot menneskeheten. Ruto er den første politiske lederen som straffeforfølges mens han sitter ved makten. Saken mot Kenyas president Uhuru Kenyatta starter i november.

» Kenyatta må i retten over krigsforbrytelser
» Kenyatta tatt i ed som Kenyas president
» Kenyatta vinner hårfint i Kenya
» Nervøst i Kenya etter langsom stemmeopptelling
» Mot spennende opptelling i Kenya

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no