Flere saker om Ekvatorial-Guinea:
Nyhetsside, Ekvatorial-Guinea 
Arkiv, alle saker om Ekvatorial-Guinea 
Ekvatorial-Guinea | Kenya
Politikk | Samfunn
Afrikanske land begynner å forlate FN-domstol

Kureren - Det lille afrikanske diktaturet Ekvatorial-Guinea overrasket i dag ved å annonsere at landet trekker seg fra samarbeidet med Den internasjonale straffedomstolen (ICC). Landet ber alle afrikanske land om å gjøre det samme fordi domstolen behandler afrikanere som "slaver".
Ekvatorial-Guinea
Kultur
Michael Jackson-samling ender i Afrikas verste diktatur

Kureren - Fattige Ekvatorial-Guinea er et av Afrikas verste diktaturer. Men diktatorens sønn har de siste årene brukt millioner for å kjøpe personlige effekter av idolet hans, Michael Jackson. Og nå planlegger det lille landet en stor ustilling for å appellere til millioner av Jackson-fans.
Ekvatorial-Guinea
Samfunn | Økonomi
10 milliarder dollar "forsvinner" i Ekvatorial-Guinea

Kureren - Diktaturet Ekvatorial-Guinea er den tredje største oljeprodusenten i Afrika. Men likevel er det lite kontroll med økonomien. Ifølge tall landet selv har gitt til Verdensbanken, har det forsvunnet mer enn 10 milliarder dollar fra landet mellom 2001 og 2010. Hvor ble det av pengene?
Ekvatorial-Guinea
Politikk
Tortur og svindel foran valget i Ekvatorial-Guinea

Kureren - Opptakten til valget i Ekvatorial-Guinea den 26. mai er alt annet enn lovende. Det rapporteres om valgfusk, trakassering og tortur i det lille diktaturet, der president Teodoro Obiang har sittet ved makten i 34 år.
Ekvatorial-Guinea
Politikk
Når presidenten holder valgmøte, må sykehusene stenge

Kureren - I det oljerike diktaturet Ekvatorial-Guinea har valgkampen startet. Og da president Teodoro Obiang holdt valgmøte i hovedstaden Malabo, ga han likegodt ordre om å stenge sykehus, legevakt, skoler og statlige kontorer slik at alle kunne lytte til ham.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no