Flere saker om Ungarn:
Nyhetsside, Ungarn 
Arkiv, alle saker om Ungarn 
Ungarn
Politikk
Frykt for radikalisering etter valget i Ungarn

Kureren - EUs kanskje mest kontroversielle statsminister, Viktor Orbán og hans nasjonalistiske parti Fidesz, vant som ventet parlamentsvalget i Ungarn. Frykten for ytterligere radikalisering i Ungarn øker etter veksten til ekstremistpartiet Jobbik, som fikk over 20 prosent av stemmene.
Ungarn
Politikk
Ungarns opposisjon samler seg før valget

Kureren - Tre måneder før valget griper Ungarns dypt splittede opposisjon til det som anses som dets siste sjanse for å felle regjeringen til statsminister Viktor Orbán og det omstridte partiet Fidesz. Men det reises spørsmål om samlingen av opposisjonen ikke kommer for sent.
Frankrike | Ungarn
Samfunn
Jødehatet øker raskest i Frankrike og Ungarn

Kureren - En fersk EU-rapport avdekker "voksende antisemittisme" i hele Europa. Men det er særlig to land der jøder føler seg ekstra truet og vurderer å flytte på grunn av jødehatet: Frankrike og Ungarn. Situasjonen er bedre for jøder som bor i Latvia, Storbritannia og Tyskland.
Ungarn
Politikk | Samfunn
Protestantisk kirke avduker fasciststatue i Ungarn

Kureren - På søndag ble det satt opp en byste av fascistlederen Miklos Horthy utenfor Den reformerte kirken i sentrum av Budapest. Seremonien ble møtt av hundrevis av demonstranter med David-stjerner som kalte statuen "en skam for Ungarn".
Ungarn
Politikk
Ungarn vil forankre lave strømpriser i grunnloven

Kureren - Ungarns omstridte regjeringssjef Viktor Orbán regner med mye bråk fra Brussel og finansverden dersom det nye lovverket hans blir vedtatt. Regjeringspartiet Fidesz planlegger å endre grunnloven, slik at strøm- og gassleverandører ikke kan ta ut overskudd.

» "Ungarn fornærmet over EUs kritikk"
» Jødisk verdenskongress til Ungarn "i solidaritet"
» EU truer med sanksjoner mot Ungarn
» Varskurop om diktaturtendenser i Ungarn

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no