Flere saker om Frankrike:
Nyhetsside, Frankrike 
Arkiv, alle saker om Frankrike 
Frankrike
Politikk
Frankrike får ny regjering etter sosialistenes valgtap

Kureren - Frankrikes president François Hollande brukte under 24 timer på å reagere på Sosialistpartiets stornederlag under søndagens lokalvalg. Presidenten utnevnte i dag Manuel Valls, regjeringens mest populistiske og autoritære minister, til landets nye statsminister.
Frankrike
Politikk
Historisk fremskritt for høyreekstreme i Frankrike

Kureren - Det innvandringsfiendtlige partiet Front National (FN) oppnådde et historisk gjennombrudd i den første runden av lokalvalget i Frankrike. Velgerne straffet sosialistene mens den konservative opposisjonen gjorde det overraskende bra. Men valgdeltakelsen var historisk lav.
Frankrike
Politikk
Lokalvalg: Paris vil få sin første kvinnelige ordfører

Kureren - På søndag avholdes første runde av lokalvalget i Frankrike. Og mens mange spår et dårlig valg for det franske sosialistpartiet (PS) til president Hollande, er det én ting som synes klar. Sosialisten Anne Hidalgo er storfavoritt til å bli Paris første kvinnelige ordfører.
Frankrike
Politikk
Frankrike: 1 av 3 støtter Nasjonal Front

Kureren - Marine Le Pens parti Front National (FN) har nådd sitt høyeste popularitetsnivå i Frankrike like før kommune- og EU-valget: 34 prosent sier de vil stemme på det høyreradikale partiet, viser en ny måling. Og Le Pen har seilt opp som en av Frankrikes mest populære politikere.
Frankrike
Samfunn
Retten til abort utvides i Frankrike

Kureren - Mens Norge og Spania planlegger å stramme inn på kvinners adgang til abort, har Frankrike nå gjort det motsatte. Frankrikes nasjonalforsamling vedtok i går å endre lovverket slik at kvinners rett til selvbestemt abort utvides. Også deler av høyresiden var med på vedtaket.

» Hollandes økonomiske reformer tas godt imot
» Frankrike nærmere å legalisere aktiv dødshjelp
» Frankrike i revolusjonær modus
» Jødehatet øker raskest i Frankrike og Ungarn
» USAs spionasje i Frankrike større enn antatt


Kurerens magasin
Reportasjer om Frankrike
Frankrike | Qatar
Samfunn
Qatarstrofe: "Petrodollar og Sarkozy skaffet Qatar fotball-VM"

Kureren - En fransk magasin hevder at landets tidligere president, Nicolas Sarkozy, lederen i det europeiske fotballforbundet (UEFA), Michel Platini, og statsministeren av Qatar, Hamad Al Thani, avtalte stemmekjøp før valget av vertsland for VM i 2022. Skandalen er allerede kjent som Qatargate.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no