Flere saker om Sverige:
Nyhetsside, Sverige 
Arkiv, alle saker om Sverige 
Sverige
Samfunn
Ufred på Sveriges fredsinstitutt SIPRI

Kureren - Det verdensberømte Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) trues med nedleggelse etter svært grove brudd på arbeidsmiljøloven. Ansatte ved SIPRI sier de lider av mobbing, angst og selvmordstanker, ifølge to svenske fagforeninger.
Innenriks | Sverige
Økonomi
Mulig svorsk jernbanesamarbeid på strekningen Oslo-Göteborg

Kureren - Norge og Sverige ble i dag enige om å etablere et samarbeid på mellom landene som skal "vurdere" forbedring av jernbanestrekningen Oslo-Göteborg. Tilsvarende arbeid skal også vurderes for strekningene Oslo-Stockholm og Trondheim-Östersund.
Sverige | Innenriks
- Snowden-avsløringene - Samfunn | Politikk
Sverige sender norske kommunikasjonsdata utenlands

Kureren - Den svenske militære overvåkningstjenesten har innrømmet at den uten oppsyn sender ut store mengder innsamlede data fra det svenske kommunikasjonsnettet til utenlandske tjenester. Dette inkluderer også norske data, som ikke får samme personvern som data fra svensker.
Sverige
Økonomi
Vill-vest-tilstander i gruveindustrien i Sverige

Kureren - Hva hadde skjedd i Norge dersom vi ga bort oljen vår? Det er nesten det som skjer med gruvedriften i Sverige. Selv om lokalbefolkning, miljøaktivister og opposisjonen raser, åpner svenske myndigheter stadig flere gruver for utenlandske investorer mens statskassen ikke krever inn sin andel.
Sverige
Samfunn
Svensk politi beklager etnisk database over romfolk

Kureren - Siden 2012 har det svenske politiet hatt et register der de kartlegger 4.029 romfolk som bor i Sverige. Registeret inkluderer også ustraffede, blant dem omtrent tusen mindreårige. Politiovervåking på basis av etnisitet er ulovlig i Sverige, og politiet har nå beklaget.

» Norsk besøksboom ved svenskekysten
» Sverige får nye skattkutt på 15 milliarder
» FN bekymret over rasediskriminering i Sverige
» Saab kan starte opp igjen i høst
» Sverige stenger FM-nettet innen 2022

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no