Flere saker om Hellas:
Nyhetsside, Hellas 
Arkiv, alle saker om Hellas 
Hellas
- Eurokrisen - Økonomi | Samfunn
Hellas legger ned helsevesenet

Kureren - Tre millioner grekere, eller 28 prosent av befolkningen, har allerede blitt kastet ut av den nasjonale folketrygden og må dermed betale alle helsekostnadene sine selv. I tillegg er helsevesenet i Hellas i ferd med å slankes radikalt, og så å si alle kontrakter er sagt opp.
Hellas
- Eurokrisen - Økonomi | Samfunn
Nå gir Norge nødhjelp til Hellas

Kureren - Nøden er nå såpass stor i deler av Hellas at deler av de norske EØS-midlene er blitt kanalisert til klassisk humanitær bistand i hovedstaden Aten. I år skal 40 millioner kroner gå fra Norge til strakstiltak for fattige og hjemløse i Hellas.
Hellas
Politikk | Økonomi
Hellas innfører sparepolitikk i EU-presidentskapet

Kureren - Hellas overtok ved nyttår det roterende presidentskapet i EU, og ikke uten en viss grad av skadefryd annonserer greske diplomater at EU-ledelsen vil være sparsommelig og nøktern det neste halve året. Men samtidig håper man å rette opp landets dårlige omdømme.
Hellas
Politikk
Hellas: Ny rasismelov skal stoppe fascistpartiet

Kureren - Den greske regjeringen presenterte i dag et lovforslag som vil gjøre det lettere å straffeforfølge rasisme og diskriminering, også av homofile og funksjonshemmede. Et sentralt punkt i loven er forbud mot å fremme nazistisk ideologi og benekte folkemord.
Hellas
Politikk
Hellas avlyttet diplomater fra USA

Kureren - Også amerikanerne er blitt avlyttet av sine allierte. "Jeg har hatt det veldig morsomt," sier den tidligere utenriksministeren i Hellas, Teodoros Pangalo, med henvisning til opptak den greske etterretningen gjorde av samtalene til USAs ambassadør i Aten.

» Greske fascister mister parlamentarisk immunitet
» Vil det lykkes å forby fascistpartiet i Hellas?
» Leder: Vi må støtte Hellas i kampen mot fascismen
» Opprørsalarm i Hellas etter fengsling av fascistlederne
» Fascistene "truer" med å forlate parlamentet i Hellas


Kurerens magasin
Reportasjer om Hellas
Italia | Hellas
- Eurokrisen - Økonomi | Kultur
Krisen truer kulturarven i Hellas og Italia

Kureren - Den økonomiske krisen i Europa truer kunstskattene på det gamle kontinentet. Budsjettet for vedlikehold og vakthold av kulturminner krymper farlig raskt, og mange sentrale verk har forverret sin tilstand. Situasjonen er spesielt akutt i Italia og Hellas.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no