Flere saker om Georgia:
Nyhetsside, Georgia 
Arkiv, alle saker om Georgia 
Georgia | Tuvalu
Politikk
Lille Tuvalu påfører russerne diplomatisk nederlag

Kureren - Den ellers ubetydelige stillehavsnasjonen Tuvalu bidrar til utvidet isolasjon av Russland som følge av Krim-krisen. Tuvalu var ett av kun fem land globalt sett som hadde anerkjent Sør-Ossetia og Abkhasia som selvstendige land etter krigen mellom Georgia og Russland i 2008.
Georgia
Politikk | Samfunn
"Ikke nødvendig med homoekteskap," lover EU i Georgia

Kureren - Med krisen i Ukrania i mente, reiste EUs utvidelseskommissær til Georgia, som også er i konflikt med Russland og søker vestover. EU-toppen benyttet oppholdet i Georgias hovedstad Tbilisi til å forsikre georgierne om at de ikke må legalisere homoekteskapet for å bli med i EU.
Georgia
Politikk
Georgia mer bestemt en noen gang på EU-integrering

Kureren - Den stadig dypere krisen i Ukraina etter konflikten om landet skal tilpasse seg økonomisk til EU eller Russland skaper nye bekymringer og antirussisk stemning i Georgia. Landets nye statsminister sier situasjonen i Ukraina bare vil styrke Georgias drift mot EU-integrering.
Georgia
Politikk
Maktskiftet fullføres i Georgia

Kureren - Giorgi Margvelasjvili vant søndagens presidentvalg i Georgia med god margin. Dermed vant også kandidaten fra statsministerens parti, og æraen til utgående president Mikheil Saakasjvili er definitivt over. Men det er usikkert hvem som nå vil få reell makt i Georgia.
Georgia
Politikk
Valget som kan revolusjonere Georgia

Kureren - Søndagens valg i Georgia er egentlig om en ubetydelig post, nemlig landets nye president. Men i praksis vil det trolig bety at landets to "sterke menn" forsvinner fra politikken. Det kan revolusjonere den politiske kulturen i Georgia.

» Russland "bygger Berlin-mur" inne i Georgia
» Mot abortforbud i Georgia?
» Georgiere hyller Stalin på dødsdagen


Kurerens magasin
Reportasjer om Georgia
Georgia
Kultur | Reise
Vinstormakten Georgia

Kureren - Lite kjent i Norge, men den absolutte favoritten i Øst-Europa: Georgia i Kaukasus er vinens vugge og har en stolt 7000-årig vinkultur å se tilbake på. Ikke rart at landet har den største tettheten av druesorter overhodet og at interessen internasjonalt er sterkt økende.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no