Mer om Georgia i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Kurerens magasin
Reportasjer om Georgia
» Vinstormakten Georgia

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Georgia, toppsaker
» Lille Tuvalu påfører russerne diplomatisk nederlag
» "Ikke nødvendig med homoekteskap," lover EU i Georgia
» Georgia mer bestemt en noen gang på EU-integrering
» Maktskiftet fullføres i Georgia
» Valget som kan revolusjonere Georgia
» Russland "bygger Berlin-mur" inne i Georgia
» Mot abortforbud i Georgia?
» Georgiere hyller Stalin på dødsdagen


Politikk
Lille Tuvalu påfører russerne diplomatisk nederlag

Kureren, 2. april 2014 - Den ellers ubetydelige stillehavsnasjonen Tuvalu bidrar til utvidet isolasjon av Russland som følge av Krim-krisen. Tuvalu var ett av kun fem land globalt sett som hadde anerkjent Sør-Ossetia og Abkhasia som selvstendige land etter krigen mellom Georgia og Russland i 2008.
Politikk | Samfunn
"Ikke nødvendig med homoekteskap," lover EU i Georgia

Kureren, 5. mars 2014 - Med krisen i Ukrania i mente, reiste EUs utvidelseskommissær til Georgia, som også er i konflikt med Russland og søker vestover. EU-toppen benyttet oppholdet i Georgias hovedstad Tbilisi til å forsikre georgierne om at de ikke må legalisere homoekteskapet for å bli med i EU.
Politikk
Georgia mer bestemt en noen gang på EU-integrering

Kureren, 28. november 2013 - Den stadig dypere krisen i Ukraina etter konflikten om landet skal tilpasse seg økonomisk til EU eller Russland skaper nye bekymringer og antirussisk stemning i Georgia. Landets nye statsminister sier situasjonen i Ukraina bare vil styrke Georgias drift mot EU-integrering.
Politikk
Maktskiftet fullføres i Georgia

Kureren, 28. oktober 2013 - Giorgi Margvelasjvili vant søndagens presidentvalg i Georgia med god margin. Dermed vant også kandidaten fra statsministerens parti, og æraen til utgående president Mikheil Saakasjvili er definitivt over. Men det er usikkert hvem som nå vil få reell makt i Georgia.
Politikk
Valget som kan revolusjonere Georgia

Kureren, 26. oktober 2013 - Søndagens valg i Georgia er egentlig om en ubetydelig post, nemlig landets nye president. Men i praksis vil det trolig bety at landets to "sterke menn" forsvinner fra politikken. Det kan revolusjonere den politiske kulturen i Georgia.
Politikk | Samfunn
Russland "bygger Berlin-mur" inne i Georgia

Kureren, 28. august 2013 - I Georgia bygger russiske tropper et gjerde som vilkårlig deler landsbyer og familier. Russerne markerer det de hevder er grensen mellom Georgia og Sør-Ossetia, og protester fra landsbyborgere og EUs maktesløse fredsstyrker blir ignorert.
Politikk | Samfunn
Mot abortforbud i Georgia?

Kureren, 7. mai 2013 - I det kaukasiske landet Georgia går den offentlige debatten mot et abortforbud. Forbudet drøftes seriøst etter at den mektige og svært populære patriarken av den georgiske ortodokse kirken, Elias II, lanserte det i påskemessen på søndag, 5. mai.
Samfunn
Georgiere hyller Stalin på dødsdagen

Kureren, 5. mars 2013 - En liten gruppe av spede, eldre georgiere med røde flagg samlet seg i dag foran Josef Stalins barndomshjem i småbyen Gori, sentralt i Georgia, for å minnes 60-årsdagen for sovjetlederens død.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no