Flere saker om Brasil:
Nyhetsside, Brasil 
Arkiv, alle saker om Brasil 
Brasil
Reise | Økonomi
Brasils fotball-VM er dårlig for økonomien

Kureren - Brasilianeres drøm om et storslått fotball-VM, som starter den 12. juni, ser ut til å ende opp mer beskjedent enn mange hadde forestilt seg. Turistene som var forventet til Brasil er nå nedjustert til halvparten, og den håpte effekten på økonomien ser også ut til å utebli.
Europa | Brasil
- Snowden-avsløringene - Politikk
Brasil og EU samles om å skape nettuavhengighet fra USA

Kureren - Under toppmøtet mellom Brasil og EU i Brussel denne uken annonserte partene byggingen av en undersjøisk kommunikasjonskabel mellom Brasil og Portugal. Målet er å redusere avhengigheten av USA og hindre spionasje, noe selv Brasils president har vært offer for.
Brasil
Politikk | Økonomi
Brasil kjøper jagerfly fra Sverige etter USA-spionasje

Kureren - Brasil vil kjøpe 36 Gripen NG jagerfly fra svenske Saab til en verdi av 4,5 milliarder dollar, eller rundt 27,5 milliarder kroner, etter at USA var favoritt til å levere. Vedtaket kommer etter at forholdet mellom Brasil og USA er skadet etter USAs spionasje mot Brasil.
Brasil
Samfunn
Brasil: Ungdommen mener voldtekt er selvforskyldt

Kureren / Agência Brasil - Drøyt fire av ti unge mellom 18 og 29 år i Brasil mener kvinner som kler seg på en utfordrende måte ikke kan beklage seg hvis de blir voldtatt, og i overkant av 10 prosent stiller seg likegyldige overfor slik vold, viser en ny undersøkelse.
Brasil
Politikk | Samfunn
Brasil utfordrer Google med ny, gratis e-post

Kureren / Agência Brasil - Som svar på amerikansk overvåkning har Brasil truet med å iverksette tiltak for å forbedre Internett-sikkerheten. Nå varsler regjeringen at den snart vil være klar med et trygt og gratis e-postsystem for alle brasilianere, som dermed kan slutte å bruke amerikanske tilbydere som Google eller Yahoo.

» Brasil: "USA angriper global ytringsfrihet"
» Brasil planlegger Internett-uavhengighet fra USA
» Voldsomme sammenstøt etter nye protester i Brasil
» Brasil gir politibeskyttelse til Snowden-journalist
» Spionasjeskandale: Brasil truer med tiltak mot USA


Kurerens magasin
Reportasjer om Brasil
Brasil
Samfunn | Økonomi
Rio de Janeiro: Det store hamskiftet

Kureren - Store internasjonale eventer, økonomisk vekst, oljeboom, boligpriser som stiger til himmels og for en gangs skyld har byen kontroll over kriminaliteten. Rio de Janeiro opplever et hamskifte. Men vil alt dette også vare etter de olympiske lekene i 2016?

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no