Flere saker om Australia:
Nyhetsside, Australia 
Arkiv, alle saker om Australia 
Australia
Viten
Verdens eldste: 4,4 mrd år gammelt mineral funnet i Australia

Kureren - Eldre materialer er det knapt mulig å finne på jorden, som selv ble dannet for kun 4,65 milliarder år siden. Og zirkonmineralet fra Vest-Australia viser at det ikke tok lang tid før planeten vår ble skapt til den kjølnet av og ble egnet for liv.
Australia
Viten
Ny delfinart funnet utenfor Australia

Kureren - En helt ny art pukkelryggdelfiner er blitt identifisert i kystnære strøk nord for Australia, melder amerikanske forskere i dag. Det er svært sjeldent at nye pattedyrarter blir beskrevet. Forskerne mener det dermed er fire arter pukkelryggdelfiner.
Australia
Politikk | Økonomi
Australia fjerner CO2-avgiften i 2014

Kureren - Australias nye konservative statsminister Tony Abbott fjerner den upopulære miljøskatten. Ifølge de konservative har CO2-avgiften, som ble innført av den avgåtte sosialdemokratiske regjeringen, vært ansvarlig for at strømprisene har økt betraktelig i Australia.
Australia
Politikk
Konservativ valgseier i Australia

Kureren - Australias sosialdemokratiske statsminister Kevin Rudd har innrømmet nederlaget etter lørdagens parlamentsvalg. Etter seks år med Labor Party ved makten vil nå det konservativ-liberale partiet ta over i Canberra: Tony Abbott blir ny statsminister.
Australia
Politikk
Australia forbereder seg på valgthriller

Kureren - Utfallet av helgens valg i Australia er usikkert. Meningsmålingene har endret seg i de siste ukene, og nå er den konservative alliansen ledet av katolske Tony Abbott favoritt. Abbott utfordrer statsminister Kevin Rudd og seks år med Labor Party ved makten.

» Med Rudd kan Labor vinne valget i Australia
» Gillard tapte maktkampen i Australia, Rudd tar over
» Klimaendringer ga større artsmangfold i Australia

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no