Flere saker om Argentina:
Nyhetsside, Argentina 
Arkiv, alle saker om Argentina 
Argentina
Økonomi
Valutakrise: Nå er det tomt for ketchup i Argentina

Kureren - Valutakrisen og importrestriksjonene i Argentina merkes nå av folk flest: For de fleste argentinere er en hamburger uten ketchup uspiselig, og dette er nå blitt en realitet. McDonald's i Argentina har gått tom for ketchup på grunn av importrestriksjoner, da ketchupen produseres i Chile.
Argentina
Samfunn
Hundrevis arrestert etter uro og plyndringer i Argentina

Kureren / Agência Brasil - Minst to personer er omkommet og over 100 skadet under et 40 timer langt kaos med plyndringer og ødeleggelser av butikkene i Córdoba, Argentinas nest største by. Uroen begynte under en streik av det lokale politiet, som krever høyere lønn.
Argentina
Politikk
Nederlag for regjeringspartiet i Argentina

Kureren - Resultatene av søndagens parlamentsvalget i Argentina er et stort nederlag for president Cristina Fernández de Kirchner og regjeringspartiet FpV. Selv om partiet fremdeles blir størst i parlamentet, er det den nye peronistiske koalisjonen Frente Renovador som ble valgets seierherre.
Argentina
Politikk
Parlamentsvalg i Argentina handler mest om fremtidens president

Kureren - Inflasjon (24 % årlig) og kriminalitet er noen av de store sakene i den andre runden av søndagens parlamentsvalg i Argentina. Men også en mulig grunnlovsreform, slik at president Cristina Fernández de Kirchner kan bli gjenvalgt en gang til ved presidentvalget i 2015.
Argentina
Samfunn | Økonomi
Argentinas finansminister: "Inflasjon, hva er det?"

Kureren - For regjeringen i Argentina er "inflasjon" et tabuord som forårsaker nerver og kaldsvette. Da Argentinas finansminister ble spurt om dette i et tv-intervju, ba han om å kutte opptaket. "Jeg vet ikke! Jeg vil bort!" sa ministeren til en sjokkert reporter.

» Vatikanet velger sin første amerikanske pave
» Britene feirer ja-flertall på Falklandsøyene
» Historisk avstemning på Falklandsøyene "løser ingenting"
» Argentinas ekspresident Menem dømt for smugling


Kurerens magasin
Reportasjer om Argentina
Argentina
Reise | Viten
Argentinas Atlantis stiger opp igjen

Kureren - Da kurbadet Epecuén i Argentina begynte å nå verdensry for sin unike vannkvalitet, var det brått slutt. I 1985 oversvømte det mineralholdige vannet, som hadde gitt Epecuén enorme turismeinntekter, byen selv. Nå, tiår etter, dukker byen opp igjen. Einstøingen Pablo Novak opplevde hele syklusen.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no