Mer om Argentina i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Kurerens magasin
Reportasjer om Argentina
» Argentinas Atlantis stiger opp igjen

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Argentina, toppsaker
» Valutakrise: Nå er det tomt for ketchup i Argentina
» Hundrevis arrestert etter uro og plyndringer i Argentina
» Nederlag for regjeringspartiet i Argentina
» Parlamentsvalg i Argentina handler mest om fremtidens president
» Argentinas finansminister: "Inflasjon, hva er det?"
» Vatikanet velger sin første amerikanske pave
» Britene feirer ja-flertall på Falklandsøyene
» Historisk avstemning på Falklandsøyene "løser ingenting"
» Argentinas ekspresident Menem dømt for smugling


Økonomi
Valutakrise: Nå er det tomt for ketchup i Argentina

Kureren, 6. februar 2014 - Valutakrisen og importrestriksjonene i Argentina merkes nå av folk flest: For de fleste argentinere er en hamburger uten ketchup uspiselig, og dette er nå blitt en realitet. McDonald's i Argentina har gått tom for ketchup på grunn av importrestriksjoner, da ketchupen produseres i Chile.
Samfunn
Hundrevis arrestert etter uro og plyndringer i Argentina

Kureren / Agência Brasil, 5. desember 2013 - Minst to personer er omkommet og over 100 skadet under et 40 timer langt kaos med plyndringer og ødeleggelser av butikkene i Córdoba, Argentinas nest største by. Uroen begynte under en streik av det lokale politiet, som krever høyere lønn.
Politikk
Nederlag for regjeringspartiet i Argentina

Kureren, 28. oktober 2013 - Resultatene av søndagens parlamentsvalget i Argentina er et stort nederlag for president Cristina Fernández de Kirchner og regjeringspartiet FpV. Selv om partiet fremdeles blir størst i parlamentet, er det den nye peronistiske koalisjonen Frente Renovador som ble valgets seierherre.
Politikk
Parlamentsvalg i Argentina handler mest om fremtidens president

Kureren, 26. oktober 2013 - Inflasjon (24 % årlig) og kriminalitet er noen av de store sakene i den andre runden av søndagens parlamentsvalg i Argentina. Men også en mulig grunnlovsreform, slik at president Cristina Fernández de Kirchner kan bli gjenvalgt en gang til ved presidentvalget i 2015.
Samfunn | Økonomi
Argentinas finansminister: "Inflasjon, hva er det?"

Kureren, 26. april 2013 - For regjeringen i Argentina er "inflasjon" et tabuord som forårsaker nerver og kaldsvette. Da Argentinas finansminister ble spurt om dette i et tv-intervju, ba han om å kutte opptaket. "Jeg vet ikke! Jeg vil bort!" sa ministeren til en sjokkert reporter.
Samfunn
Vatikanet velger sin første amerikanske pave

Kureren, 13. mars 2013 - Etter litt over et døgn har kardinalene som er samlet i Vatikanet valgt et nytt overhode for 1200 millioner katolikker. I en hemmelig prosess valgte de Jorge Mario Bergoglio (76) fra Argentina som ny pave. Frans blir den første jesuittiske og ikke-europeiske paven noensinne.
Politikk
Britene feirer ja-flertall på Falklandsøyene

Kureren, 12. mars 2013 - 99,8 prosent av falklenderne stemte for å forbli britiske. Storbritannias statsminister David Cameron sier at han nå forventer at "alle, inkludert Argentina" respekterer det klare utfallet. Men et FN-flertall mener resultatet er irrelevant.
Politikk
Historisk avstemning på Falklandsøyene "løser ingenting"

Kureren, 11. mars 2013 - I går og i dag stemmer innbyggerne på Falklandsøyene over fortsatt tilknytning til Storbritannia, og vil si et klart "ja". Men Argentina sier at resultatet ikten vil bidra til å løse konflikten, da øyboerne ikke formelt er part i saken.
Politikk | Samfunn
Argentinas ekspresident Menem dømt for smugling

Kureren, 8. mars 2013 - Tidligere president Carlos Menem (82) ble i dag dømt av Argentinas høyeste domstol for smugling av våpen til Kroatia og Ecuador. Nå må domstolene avgjøre hvilken straff den tidligere presidenten skal få. Menem er den første statslederen som noensinne er blitt dømt for smugling.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no