Flere saker om Israel:
Nyhetsside, Israel 
Arkiv, alle saker om Israel 
Israel
Viten
2300 år gammel landsby oppdaget i Israel

Kureren - Da det statlige israelske gasselskapet designet en 35 kilometer lang gassrørledning utenfor Jerusalem, forventet man ikke å finne en arkeologisk hindring. Mens arbeidene pågikk ble det oppdaget en 2300 år gammel landsby som myndighetene nå vil gjøre om til en ny turistattraksjon.
Israel
Kultur | Viten
3700 år gammel vinkjeller funnet

Kureren - For 3700 år siden var det hungersnød i Kanaan og jødene så seg nødt til å utvandre til Egypt, ifølge Bibelen. Men arkeologer kan nå påvise at det også var noen som badet i luksus i gamle Kanaan. I Tel Kabri, nord i Israel, avdekker de en 3700 år gammel vinkjeller.
Israel
Politikk
Israel: Lieberman frikjent, blir utenriksminister igjen

Kureren - Omstridte Avigdor Lieberman vil gjenutnevnes som Israels utenriksminister "neste uke" etter at han måtte forlate posten i desember 2012 på grunn av korrupsjonsanklager. Lieberman, som ofte omtales som "høyreekstrem", ble i dag frikjent for alle anklagene mot ham.
Israel | Iran
Samfunn
Iranere spotter over Netanjahus jeansutspill

Kureren - Israels statsminister Benjamin Netanjahu viste dårlig innsikt i iranske forhold da han for første gang fikk anledning til å tale direkte til folket i Iran. Etter at han hevdet at iransk ungdom ikke hadde tilgang til olabukser og vestlig musikk, får han nå svar på tiltale.
Israel | Palestina
Politikk
Før fredsforhandlingene: Israel godkjenner nye bosetninger

Kureren - Bare tre dager før de nye fredsforhandlingene mellom Israel og Palestina har Israels boligminister Uri Ariel annonsert at han har godkjent byggingen av mer enn tusen nye boliger i bosetninger på den okkuperte Vestbredden og i Øst-Jerusalem.

» Prehistorisk "utdødd" froskeart gjenoppdaget i Israel
» Kina vil mekle mellom Israel og Palestina
» Nå får politiet i Israel sjekke turistenes e-post
» EU-land vil merke produkter fra israelske bosettinger
» Rakettangrep på Israels ferieby Eilat

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no