Flere saker om Iran:
Nyhetsside, Iran 
Arkiv, alle saker om Iran 
Iran
Samfunn
Nå er det forbudt å chatte i Iran

Kureren - Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, har på sin hjemmeside utstedt en fatwa som forbyr unge menn og kvinner som ikke kjenner hverandre å småsnakke over internettet. Grunnen til dette er enkel: Ifølge den iranske lederen er dette "umoralsk".
Iran
Samfunn
Iran henretter 50 fanger på to uker

Kureren - I gjennomsnitt finner det sted en henrettelse hver dag i Iran. Men i løpet av bare to uker i slutten av september ble det satt en ny, uhyggelig rekord med hele 50 henrettelser. Dette går på tvers av forhåpningene til det nye regimet i Iran under president Hassan Rouhani.
Israel | Iran
Samfunn
Iranere spotter over Netanjahus jeansutspill

Kureren - Israels statsminister Benjamin Netanjahu viste dårlig innsikt i iranske forhold da han for første gang fikk anledning til å tale direkte til folket i Iran. Etter at han hevdet at iransk ungdom ikke hadde tilgang til olabukser og vestlig musikk, får han nå svar på tiltale.
Iran | Verden
Politikk
Irans president skuffer i FN-tale

Kureren - Det var store forventninger til president Hassan Rouhanis tale i FNs generalforsamling i dag, noen timer etter at USAs president hadde formidlet forsonlige toner. Rouhani dempet retorikken kraftig i forhold til sin forgjenger, men holdt fast ved kritikken av USA.
USA | Iran
Politikk
Obama og Irans president "i personlig dialog"

Kureren - Det går mot slutten på istiden mellom Iran og USA. USAs president Barack Obama og Irans president Hassan Rouhani har brevvekslet og begge roser hverandre for en god og konstruktiv tone. Nå spekuleres det i om de to statslederne vil møtes når Rouhani kommer til New York for å tale i FN neste uke.

» Iran løslater et titall politiske fanger
» Iran ønsker nye atomforhandlinger raskt
» Irans president gratulerer alle jøder med nyttårsfesten
» CIA bekrefter å stå bak kuppet i Iran i 1953
» Iran: Store forventninger til atomsamtaler

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no