Flere saker om Colombia:
Nyhetsside, Colombia 
Arkiv, alle saker om Colombia 
Colombia
Politikk
Rekordlav deltakelse ved valget i Colombia

Kureren - Regjeringspartiet i Colombia vant parlamentsvalget, selv om det mistet mange stemmer til opposisjonen. Søndagens valg hadde også en rekordlav deltakelse, og bare 44 prosent av velgere deltok. I tillegg stemte nesten 6 prosent blankt og over 10 prosent av stemmene ble annullert.
Colombia
Politikk
Valg i Colombia: 4 av 10 vil stemme blankt

Kureren - Nå begynner valgperioden i Colombia. Landet avholder parlamentsvalg på søndag og presidentvalg i mai. Men folk lar seg i liten grad engasjere, ifølge meningsmålinger, som viser av 42 prosent vil stemme blank ved parlamentsvalget og 20 prosent ved presidentvalget.
Colombia
Politikk
Geriljaen får starte politisk parti i Colombia

Kureren / Agência Brasil - Forhandlere fra Colombias revolusjonære væpnede styrker (FARC) og regjeringen kunngjorde i dag i Havanna en avtale som innebærer at geriljaen får etablere seg som politisk parti etter at fredsprosessen er i havn. Dette var et av de viktigste punktene i fredsforhandlingene.
Colombia
Politikk
Colombia lanserer krigsplan mot FARC midt i fredsamtalene

Kureren / Agência Brasil - Midt i fredssamtalene mellom FARC-geriljaen og regjeringen i Colombia, som begynte i Oslo i fjor, kunngjorde president Juan Manuel Santos i går en "krigsplan" mot geriljaen og etableringen av en ny militær kommando. 50.000 mann fra hæren skal utvide offensiven mot FARC.
Colombia
Samfunn
Fullt juridisk kaos rundt homoekteskap i Colombia

Kureren - Colombia har ikke noe lovverk for homoekteskap. Men i 2011 bestemte høyesterett at regjeringen fikk to år for å regulere dette. Et lovforslag ble underkjent i senatet i april, og i sommer begynte de første parene å gifte seg. Nå er det full krig mellom dommerne om homoekteskap er lovlig eller ikke.

» Peru overgår Colombia i dyrking av koka
» Stillstand i fredsforhandlingene i Colombia
» Colombias fredsforhandlinger deler landet
» Colombia opplever sin verste kaffekrise
» Folkebevegelse mot barnesoldater i Colombia

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no