Flere saker om Belgia:
Nyhetsside, Belgia 
Arkiv, alle saker om Belgia 
Belgia
Samfunn
Også barn skal tilbys aktiv dødshjelp i Belgia

Kureren - Barn som ønsker å avslutte livet sitt, kan snart få lovlig adgang til dette i Belgia. Sosial- og rettferdighetskomiteen i det belgiske parlamentet vedtok i dag, med stort flertall, en utvidelse av loven om aktiv dødshjelp til også å omfatte mindreårige.
Belgia
Politikk
Planene klare for et todelt Belgia

Kureren - Debatten raser i Belgia etter at landet kan være et skritt nærmere omdanningen til en løs konføderasjon av to regioner. Det separatistiske partiet Ny flamsk allianse (N-VA), landets største parti, har presentert sitt forslag til hvordan landet skal deles i Flandern og Vallonia.
Belgia
Samfunn
Belgia anklager Kina for dataangrep mot statsministeren

Kureren - Det nylige dataangrepet mot Belgias statsminister Elio di Rupo og den belgiske utenriksministeren Didier Reynders, ble gjennomført av kinesiske hackere, ifølge en ny konfidensiell rapport fra belgisk etterretning.
Belgia
Samfunn
Til Belgia for å slippe helsekøen

Kureren - For mange behandlingsformer er det overkapasitet på sykehus i Belgia, særlig innen ortopedisk kirurgi og hjerteoperasjoner. Det har pasienter i nabolandene fått med seg, som i økende grad reiser til Belgia for å slippe å stå i operasjonskø.
Belgia
Politikk
Statsreform skal redde samholdet i Belgia

Kureren - Separatistene i Flandern og Vallonia truer den enhetlige staten i Belgia. Nå har partiene i det belgiske parlamentet samlet seg om en statsreform som overfører myndighet over viktige samfunnssektorer til regionene og kommunene i håp om å redde samholdet.

» Albert II av Belgia abdiserer, omgitt av skandaler
» Belgia: "Aktiv dødshjelp for barn forekommer allerede"

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no