Flere saker om Spania:
Nyhetsside, Spania 
Arkiv, alle saker om Spania 
Spania
Reise
Pompidou-senter gjør kunstby av strandbyen Málaga

Kureren - Den spanske strandbyen Málaga ved Costa del Sol lukter ikke lenge bare solkrem, men også oljemaling. Bare de siste ukene har to store museer - det franske Pompidou-senteret og det russiske St. Petersburg-museet - åpnet filialer i Málaga, som fra før hadde 26 museer.
Spania
Kultur | Reise
Massestrøm av turister til "Den hellige gral" i Spania

Kureren - Spanske eksperter har angivelig funnet Den hellige gral. Begeret, som Jesus skal ha drukket av under sitt siste måltid, er i en kirke i Nord-Spania. Men strømmen av turister til basilikaen i den spanske byen León ble over natten så stor at "gralen" ikke lenger kan stilles ut.
Spania
- Eurokrisen - Økonomi | Samfunn
En av fire unge i Spania har ikke råd til mat

Kureren - En av fire unge spanjoler mellom 18 og 29 år har sjelden eller aldri råd til å spise kjøtt eller fisk, viser en ny europeisk undersøkelse. Spansk ungdom er gruppen som sterkest har fått merke krisen i Europa. Men også annen europeisk ungdom har fått det verre.
Spania
Politikk
Catalonia: 60 prosent ønsker løsrivelse fra Spania

Kureren - Meningsmålinger i Catalonia peker mot en klar seier for katalansk uavhengighet i den planlagte folkeavstemningen. 60 prosent vil at Catalonia blir en egen stat. Mens Barcelona planlegger en folkeavstemning i november, "garanterer" Madrid at den grunnlovsstridige avstemningen ikke vil bli holdt.
Spania
Politikk
Forslag om totalt protestforbud i Madrid sentrum

Kureren - Mens Spanias regjering prøver å innføre høye bøter for å få slutt på gateprotestene i landet, går lokale myndigheter i Madrid inn for enda mer radikale løsninger. Madrids ordfører prøver å forby protestene i hele Madrid sentrum. Argumentet hennes er at området er vernet.

» Spania: ETA begynner frivillig avvæpning
» "30.000 afrikanere venter på å storme spansk grense"
» Sensuren tilbake i Spania: Politiaksjon mot satire
» "Årets utstilling" viser Picassos ukjente bilder
» EU: Doble standarder for Ukraina og Spania


Kurerens magasin
Reportasjer om Spania
Spania | Innenriks
Kultur | Politikk
"Lambda-originalen": Gran Canarias mest kontroversielle bygg

Kureren - Det kontroversielle utkastet Lambda til et nytt Munch-Museum er, for mange, en kopi av bygningen som dem sammen arkitekten gjorde ti år tidligere i Las Palmas. Paradoksalt nok er "Lambda-originalen" den mest kontroversielle bygningen også i denne spanske byen.

Les mer

Spania
Økonomi
10 ting du må vite før du starter bedrift i Spania

Kureren - Trodde du at det var vanskelig å etablere eller drive et firma i Norge? Glem det. Drømmen om å jobbe med sitt eget firma i Spania kan fort bli knust av byråkratiet før du begynner.

Les mer

Spania
Kultur | Reise
Tapasmetropolen Granada

Kureren - Granada i Andalusia er internasjonalt kjent for sin mauriske festning, verdensarven "La Alhambra", den mest besøkte turistsattraksjonen overhodet i Spania. Innenlands er Granada imidlertid like kjent som en pulserende studentby og det beste stedet for å bli servert autentiske tapas.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no