Flere saker om Sør-Sudan:
Nyhetsside, Sør-Sudan 
Arkiv, alle saker om Sør-Sudan 
Sør-Sudan
Samfunn
FN advarer: "Sør-Sudan er i ferd med å implodere"

Kureren / afrol News - FNs humanitære byråer advarer i dag om en økende sultkatastrofe i Sør-Sudan, som ifølge FN skal stå foran et komplett "sammenbrudd" som land. Nå ber hjelpeorganisasjonene om raske tiltak fra donorer for å unngå de verste følgene av konflikt og sult i landet.
Sør-Sudan
Politikk
Fredsavtale for Sør-Sudan i havn

Kureren - Opprørerne og regjeringen i Sør-Sudan er i ferd med å underskrive en fredsavtale som kan avslutte flere uker med krigshandlinger. Selv om avtalen er ferdig, nekter partene å opplyse om innholdet i den, noe som øker frykten for at den innebærer en fordeling av landets oljerikdommer.
Sør-Sudan
Politikk
Sør-Sudan står på randen av borgerkrig

Kureren - Flere hundre er allerede drept i kampene som er brutt ut i Sør-Sudan på grunn av rivaliseringen mellom president Salva Kiir og hans tidligere visepresident Riek Machar. Nå fryktes det at dette kan lede til borgerkrig mellom folkegruppene dinkaer og nuere.
Sør-Sudan
Politikk
Angivelig kuppforsøk i Sør-Sudan

Kureren - Det er bare litt over to år siden at Sør-Sudan ble en uavhengig stat. I dag hevder regjeringen at landet denne morgenen var utsatt for sitt første kuppforsøk. Det har vært tunge sammenstøt i Sør-Sudans hovedstad Juba siden i går kveld.
Sør-Sudan
Politikk | Samfunn
Staten Sør-Sudan feirer sin toårsdag

Kureren - I går var det to år siden Sør-Sudan ble en uavhengig stat. Hilde Frafjord Johnson sier nå at feststemningen i hovedstaden Juba definitivt har lagt seg og at det unge landet overstrømmes av problemer. Regjeringen har ikke kapasitet til å leve opp til forventningene.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no