Medier
 

afrol News

afrol News er en uavhengig nettavis som dekker afrikanske nyheter på engelsk og på spansk på nettstedet afrol.com. Nettavisen har siden år 2000 blitt gitt ut av det norske mediehuset afrol News, som også gir ut nettavisen Kureren.no.

Mediehuset afrol News har siden 2001 samarbeidet tett med frie medier i hele Afrika for å utvikle en uavhengig nyhetstjeneste som et alternativ til de statlige pressebyråene. På denne måten har nettavisen afrol News nytt godt av uavhengig førstehåndsinformasjon fra kontinentet, mens mange afrikanske dags- og ukeaviser har nytt godt av en utvidet utenriksdekning.

Kureren.no benytter seg av artikler, reportasjer og analyser fra både den spanske og engelske utgaven av afrol News. Redaksjonene til disse tre mediene samarbeider tett, til dels under samme tak. Slik nyter også Kureren godt av det brede kontaktnettet til afrol News i hele Afrika.

Mer informasjon om afrol News
Du kan lese mer om historien til mediehuset afrol News på denne lenken, der vi blant annet presenterer mediet afrol News og hvordan den norske nettavisen Kureren sprang ut av dette.

afrol News er også til stede på nettet, både den engelske og spanske utgaven. På nettstedet finner du også en lengre beskrivelse av mediene selv.
Nettsted, afrol News på engelsk: www.afrol.com
Nettsted, afrol News på spansk: www.afrol.es
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no