Mer om Sør-Sudan i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Sør-Sudan, toppsaker
» FN advarer: "Sør-Sudan er i ferd med å implodere"
» Fredsavtale for Sør-Sudan i havn
» Sør-Sudan står på randen av borgerkrig
» Angivelig kuppforsøk i Sør-Sudan
» Staten Sør-Sudan feirer sin toårsdag


Samfunn
FN advarer: "Sør-Sudan er i ferd med å implodere"

Kureren / afrol News, 26. mars 2014 - FNs humanitære byråer advarer i dag om en økende sultkatastrofe i Sør-Sudan, som ifølge FN skal stå foran et komplett "sammenbrudd" som land. Nå ber hjelpeorganisasjonene om raske tiltak fra donorer for å unngå de verste følgene av konflikt og sult i landet.
Politikk
Fredsavtale for Sør-Sudan i havn

Kureren, 23. januar 2014 - Opprørerne og regjeringen i Sør-Sudan er i ferd med å underskrive en fredsavtale som kan avslutte flere uker med krigshandlinger. Selv om avtalen er ferdig, nekter partene å opplyse om innholdet i den, noe som øker frykten for at den innebærer en fordeling av landets oljerikdommer.
Politikk
Sør-Sudan står på randen av borgerkrig

Kureren, 18. desember 2013 - Flere hundre er allerede drept i kampene som er brutt ut i Sør-Sudan på grunn av rivaliseringen mellom president Salva Kiir og hans tidligere visepresident Riek Machar. Nå fryktes det at dette kan lede til borgerkrig mellom folkegruppene dinkaer og nuere.
Politikk
Angivelig kuppforsøk i Sør-Sudan

Kureren, 16. desember 2013 - Det er bare litt over to år siden at Sør-Sudan ble en uavhengig stat. I dag hevder regjeringen at landet denne morgenen var utsatt for sitt første kuppforsøk. Det har vært tunge sammenstøt i Sør-Sudans hovedstad Juba siden i går kveld.
Politikk | Samfunn
Staten Sør-Sudan feirer sin toårsdag

Kureren, 10. juli 2013 - I går var det to år siden Sør-Sudan ble en uavhengig stat. Hilde Frafjord Johnson sier nå at feststemningen i hovedstaden Juba definitivt har lagt seg og at det unge landet overstrømmes av problemer. Regjeringen har ikke kapasitet til å leve opp til forventningene.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no