Flere saker om Maldivene:
Nyhetsside, Maldivene 
Arkiv, alle saker om Maldivene 
Maldivene
Politikk
Overraskende maktskifte på Maldivene

Kureren - Abdullah Yameen, halvbroren til den tidligere diktatoren, vant overraskende helgens presidentvalg på Maldivene. Valgene hadde blitt annullert og utsatt flere ganger, og ferieparadiset Maldivene var på vei mot politisk kaos. Men nå ber alle parter om ro.
Maldivene
Politikk
Uro på Maldivene etter ny valgutsettelse

Kureren - I løpet av helgen skulle Maldivene få ny president, før mandatperioden til den sittende presidenten gikk ut natt til mandag. Men høyesterett har for tredje gang blandet seg inn i presidentvalget, og utsatt andre runde. Ikke uventet brøt det ut uro i kveld.
Maldivene
Politikk
Maldivene prøver ut hurtigvalg til helgen

Kureren - Det haster med å velge en ny president på Maldivene etter at to tidligere valgforsøk i høst har feilet. Derfor bestemte valgkomiteen i dag at lørdagens valg skal etterfølges av runde nummer to allerede dagen etter.
Maldivene
Politikk
Politisk spent på Maldivene

Kureren - Ferieparadiset Maldivene kan stå foran ny uro etter at enda et forsøk på å velge ny president feilet i helgen. Politiet på øygruppen hindret distribusjonen av stemmesedlene i siste sekund. I forrige måned ble presidentvalget annullert etter at opposisjonen fikk flest stemmer.
Maldivene
Samfunn
Maldivene: Sjokk over piskedom mot voldtatt 15-åring

Kureren - På Maldivene er en 15-årig jente blitt dømt til 100 piskeslag for utukt etter at hun hadde blitt seksuelt misbrukt av sin stefar i årevis. Selv på øygruppen vekker dommen sinne, og president Muhamed Wahid lover å endre lovgivningen for å stoppe slike dommer.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no