Mer om Maldivene i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Maldivene, toppsaker
» Overraskende maktskifte på Maldivene
» Uro på Maldivene etter ny valgutsettelse
» Maldivene prøver ut hurtigvalg til helgen
» Politisk spent på Maldivene
» Maldivene: Sjokk over piskedom mot voldtatt 15-åring


Politikk
Overraskende maktskifte på Maldivene

Kureren, 18. november 2013 - Abdullah Yameen, halvbroren til den tidligere diktatoren, vant overraskende helgens presidentvalg på Maldivene. Valgene hadde blitt annullert og utsatt flere ganger, og ferieparadiset Maldivene var på vei mot politisk kaos. Men nå ber alle parter om ro.
Politikk
Uro på Maldivene etter ny valgutsettelse

Kureren, 11. november 2013 - I løpet av helgen skulle Maldivene få ny president, før mandatperioden til den sittende presidenten gikk ut natt til mandag. Men høyesterett har for tredje gang blandet seg inn i presidentvalget, og utsatt andre runde. Ikke uventet brøt det ut uro i kveld.
Politikk
Maldivene prøver ut hurtigvalg til helgen

Kureren, 8. november 2013 - Det haster med å velge en ny president på Maldivene etter at to tidligere valgforsøk i høst har feilet. Derfor bestemte valgkomiteen i dag at lørdagens valg skal etterfølges av runde nummer to allerede dagen etter.
Politikk
Politisk spent på Maldivene

Kureren, 21. oktober 2013 - Ferieparadiset Maldivene kan stå foran ny uro etter at enda et forsøk på å velge ny president feilet i helgen. Politiet på øygruppen hindret distribusjonen av stemmesedlene i siste sekund. I forrige måned ble presidentvalget annullert etter at opposisjonen fikk flest stemmer.
Samfunn
Maldivene: Sjokk over piskedom mot voldtatt 15-åring

Kureren, 28. februar 2013 - På Maldivene er en 15-årig jente blitt dømt til 100 piskeslag for utukt etter at hun hadde blitt seksuelt misbrukt av sin stefar i årevis. Selv på øygruppen vekker dommen sinne, og president Muhamed Wahid lover å endre lovgivningen for å stoppe slike dommer.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no