Flere saker om Etiopia:
Nyhetsside, Etiopia 
Arkiv, alle saker om Etiopia 
Etiopia
Samfunn
Etiopia neste til å stramme inn homolovene

Kureren - Det er allerede forbudt å være homofil i Etiopia, men parlamentet planlegger å stramme inn ytterligere slik at straffene også følges opp. Straffedømte homofile skal ikke lenger kunne benådes, og aktivister frykter at dette kun er en forsmak på enda strengere tiltak.
Etiopia | Saudi-Arabia
Samfunn
Saudi-Arabia har kastet ut 120.000 etiopiere

Kureren - Operasjonen med hjemsendelse av arbeidsinnvandrere til Saudi-Arabia viser seg å bli langt større enn noen hadde regnet med. På kun én måned har over 120.000 etiopiske gjestearbeidere som ikke klarte å få gyldige papirer hos saudiske myndigheter blitt utvist og hjemsendt.
Etiopia
Samfunn | Økonomi
Etiopia planlegger Afrikas største vannkraftverk

Kureren / Africa Renewal - Etiopia har ambisiøse planer om å bygge et vannkraftverk med en prislapp på 24 milliarder kroner, 40 kilometer fra grensen til Sudan. Kraftverket vil produsere strøm tilsvarende 6 gigawatt, som er nok til hele Etiopia og til eksport til nabolandene.
Etiopia
Økonomi
H&M forbereder klesproduksjon i Etiopia

Kureren - Tekstilproduksjon i Asia begynner å bli dyrere og mer regulert. Samtidig søker klesgiganten Hennes & Mauritz stadig nye produksjonsplasser og har nå begynt med prøveproduksjon i Etiopia. De er ikke de eneste, og etiopierne satser for fullt på å bli "det nye Bangladesh".
Etiopia
Kultur | Viten
Urmennesket "Lucy" tilbake i Etiopia

Kureren - Det var et stort folkeoppbud i Addis Ababa da 3,2 millioner år gamle "Lucy" i går endelig kom hjem til Etiopia. "Verdens eldste kjendis" skal vies en spesialutstilling in Etiopias nasjonalmuseum og tas hånd om i topp moderne laboratorier.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no