Medier
 

Africa Renewal

Africa Renewal er et tidskrift (på papir) som gis ut av FN-systemet 4-6 ganger årlig, der tematikken er den økonomiske og sosiale utviklingen på det afrikanske kontinentet. Gratistidsskriftet kom tidligere ut under navnet Africa Recovery, og innholder til en stor grad analyseartikler, ofte av svært god kvalitet.

I motsetning til de fleste mediene Kureren samarbeider med, gjennom mediehuset afrol News, er Africa Renewal ikke et uavhengig tidsskrift men styres til dels av intressene til FN-systemet.

Likevel er kvaliteten på analysene i FN-tidsskriftet ofte såpass gode at vi velger å gjengi dem i Kureren. FN-systemet er usedvanlig godt representert i Afrika og har derfor tilgang til kilder i alle sosiale lag på hele kontintentet, noe som gjør Africa Renewal i stand til å få tilgang til informasjon det ellers vil være umulig å komme til. Dessuten er det ofte viktige beslutningstakere som skriver for tidsskriftet, og det kan være interessant å videreformidle deres synspunkter.

Mediehuset afrol News har siden rundt 2003 fått tilgang til å videreformidle redaksjonelt innhold fra Africa Renewal og oversette dette til andre språk. I og med lanseringen av Kureren i juli 2013, gjøres også noe av det beste innholdet fra FN-tidsskriftet tilgjengelig på norsk.

Mer informasjon om Africa Renewal
Tidsskriftet Africa Renewal har også en nettutgave, der du finner mer informasjon om publikasjonen.
Nettsted: www.un.org/africarenewal
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no