Flere saker om Bangladesh:
Nyhetsside, Bangladesh 
Arkiv, alle saker om Bangladesh 
Bangladesh
Politikk
Bangladesh mot dypere krise etter kaosvalg

Kureren - Dager etter parlamentsvalget i Bangladesh er det fortsatt generalstreik og fullt kaos. Flere opposisjonsledere som boikottet valget er blitt arrestert, og landets statsminister lover harde grep mot "anarkismen". Minst 25 mennesker er blitt drept siden søndag.
Bangladesh
Politikk | Samfunn
Uro i Bangladesh etter henrettelse av islamistleder

Kureren - Myndighetene i Bangladesh gjennomførte på torsdag henrettelsen av islamistlederen Abdul Quader Mollah på tross av store protester i inn- og utland. Nå har det, ikke uventet, brutt ut voldsom uro i landet, og minst fire ble drept i sammenstøtene på fredag.
Bangladesh
Samfunn
Dødsdom for opposisjonsleder i Bangladesh

Kureren - En profilert opposisjonsleder i Bangladesh er dømt til døden av en såkalt "krigsforbryterdomstol" for hendelser under frigjøringskrigen mot Pakistan i 1971. Opposisjonen raser, og det fryktes nå nye opptøyer i Bangladesh. Minst 100 personer er drept under protester mot domstolen.
Bangladesh
Samfunn | Økonomi
Fredsprisvinner Yunus anklages for skattejuks

Kureren - Regjeringen i Bangladesh har besluttet å ta rettslige skritt mot fredsprisvinner Muhammad Yunus og mikrokredittbanken Grameen Bank over angivelige skattemessige uregelmessigheter, bekrefter offisielle kilder i landet. Grameen Bank nekter for påstandene.
Bangladesh
Samfunn | Økonomi
Uventet mirakel i Bangladesh: Fattigdommen nesten halvert

Kureren - Bangladesh er internasjonalt kjent for sine lave lønninger og for å være verdens største produsent av billige klær. Men landets økonomi opplever et uventet mirakel: Andelen fattige er redusert fra 57 prosent i 1992 til 31 prosent i dag, mye takket være den utskjelte tekstilindustrien.

» 200.000 flykter fra syklon i Bangladesh, Burma
» Bangladesh stenger titalls usikre tekstilfabrikker
» Tekstilarbeiderne i Bangladesh truer med opprør

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no