Flere saker om Sentralafrikanske Republikk:
Nyhetsside, Sentralafrikanske Republikk 
Arkiv, alle saker om Sentralafrikanske Republikk 
Sentralafrikanske Republikk
Politikk
"Etnisk rensing" i Den sentralafrikanske republikk

Kureren - Internasjonale fredsbevarende styrker har mislyktes i å hindre den etniske rensingen av muslimske sivile i den vestlige delen av Den sentralafrikanske republikk, hevder Amnesty International i en ny rapport. FN vurderer nå å sende flere styrker til landet.
Sentralafrikanske Republikk
Politikk
Den sentralafrikanske republikk får kvinnelig overgangspresident

Kureren - Catherine Samba-Panza, til nå ordfører i hovedstaden Bangui, ble i dag valgt til president i Den sentralafrikanske republikk, og dermed det første kvinnelige statsoverhodet i landet. Samtidig godkjente EU i dag å sende tropper til landet, som har vært i full oppløsning i månedsvis.
Sentralafrikanske Republikk
Politikk
Flere massakre på muslimer i Bangui

Kureren - Det fryktede "folkemordet" i Den sentralafrikanske republikk er i ferd med å utfolde seg. For første gang har det også brutt ut kamper mellom kristne og muslimer i hovedstaden Bangui, der sivile muslimer skal ha blitt massakrert. Frankrike er i ferd med å sende inn styrker.
Sentralafrikanske Republikk
Politikk
Frykt for folkemord i Sentralafrikanske republikk

Kureren - Den franske regjeringen kunngjorde tirsdag at den vil øke tilstedeværelsen av militære styrker i Den sentralafrikanske republikk med 1.000 nye soldater for å prøve å gjenopprette sikkerheten i landet. I Paris frykter man at det forberedes "folkemord" i landet.
Sentralafrikanske Republikk
Politikk
Sentralafrikansk kuppleder utnevner seg til president

Kureren - Michel Djotodia er blitt innsatt som president i Den sentralafrikanske republikk, der opprørshæren hans i mars sloss seg til makten. Djotodias plyndrende opprørere har siden skapt et humanitært kaos i landet, men nå lover han demokratiske valg og en nystart innen 18 måneder.

» Videre uro i Den sentralafrikanske republikk
» Opprørsleder ny president i Sentralafrikanske republikk
» Sentralafrikansk president rømmer landet
» Kampene tilspisser seg i Den sentralafrikanske republikk

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no