Flere saker om Nederland:
Nyhetsside, Nederland 
Arkiv, alle saker om Nederland 
Nederland
Reise | Samfunn
Narkoturisme: Amsterdam stenger coffeeshoppene

Kureren - Myndighetene i Amsterdam ønsker å kvitte seg med imaget som et hasjparadis og et fristed for rusbrukere. Rundt halvparten av coffeeshoppene i Amsterdam sentrum blir nå tvunget til å stenge. Og det samme skjer også i resten av Nederland på grunn av den nye narkopolitikken.
Nederland
Politikk
Islam- og EU-kritisk parti er størst i Nederland

Kureren - En ny studie bestilt av Nederlands parlament konkluderer at økonomien ville vokst med 10 prosent ekstra i løpet av et tiår dersom landet forlater EU. Rapporten er som bensin på bålet for høyreekstreme PVV, ledet av islamkritikeren Geert Wilders, som nå er Nederlands største parti.
Nederland
Politikk | Samfunn
Nederland: 16 euro døgnet for fengselsopphold

Kureren - Nå skal straffedømte i Nederland betale en større del av regningen for både fengselsoppholdet sitt og straffeprosessen mot dem, ifølge et regjeringsvedtak. Mens politikken er relativt samlet om tiltaket, mener jurister dette skaper flere problemer enn løsninger.
Nederland
Samfunn | Økonomi
Nederland: Fattigdommen stiger i rekordfart

Kureren - Tidligere i år annonserte regjeringen i Nederland avskaffelsen av velferdsstaten og at folk måtte ta mer ansvar for egen økonomi. Nå viser nye tall at fattigdommen stiger rekordraskt i landet, særlig blant barnefamilier. Hvert tiende barn lever nå i fattigdom.
Nederland
Kultur | Samfunn
Nederlendere opprørt: FN vil avvikle "rasistisk" førjulsfest

Kureren - I Nederland feires førjulstiden med ankomsten av Sankt Nikolas og hans tjener Svarte-Petter, som deler ut godteri til barna. Et FN-panel har nå stemplet feiringen rasistisk og ber om at den avsvikles. Det setter sinnene i kok i Nederland.

» Nederland varsler avskaffelse av velferdsstaten
» Skatteflukt til Nederland fra eurokriselandene
» "Ny" van Gogh oppdaget i Norge
» Domstol: Nederland delansvarlig for Srebrenica
» Siste arbeidsdag for Beatrix: Endelig populær

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no