Flere saker om Mexico:
Nyhetsside, Mexico 
Arkiv, alle saker om Mexico 
Mexico
Politikk | Økonomi
Store protester mot privatisering av "Mexicos Statoil"

Kureren - Regjeringens reformforslag for energisektoren i Mexico, som innebærer en mulig privatisering av Mexicos statlige oljeselskap, debatteres denne uken i senatet. Imens har opposisjonen samlet titusener av mennesker i gatene for å protestere mot privatiseringen.
USA | Mexico
- Snowden-avsløringene - Politikk
USA spionerte på Mexicos president

Kureren - Den meksikanske regjeringen er opprørt over omfanget av den politiske overvåkningen fra nabolandet USA. Presidenten mobiltelefon er blitt avlyttet og ekspresidentens e-post er blitt overvåket. Nå krever Mexico forklaringer fra USA og kaller praksisen "uakseptabel og ulovlig".
Mexico
Økonomi
Protester mot å privatisere "Mexicos Statoil"

Kureren - Gatene i Mexicos hovedstad var i morges fylt av demontranter mot regjeringens reformforslag for energisektoren, som innebærer en mulig privatisering av landets statlige oljeselskap. Mexicos president Enrique Peña Nieto presenterte forslaget i går, og det sendes nå til senatet.
Mexico
Reise | Økonomi
Stor økning i antall europeiske turister i Mexico

Kureren - Antall reisende til Mexico øker overraskende med 6,3 prosent i år, på tross av at myndighetene hadde fryktet en nedgang på grunn av den økte volden i landet. Den største økningen var blant europeiske turister, særlig fra Storbritannia, Tyskland og Frankrike.
Mexico
Politikk | Økonomi
Også Mexicos delstater frykter konkurs

Kureren - Også i Mexico når gjelden ikke-bærekraftige nivåer, særlig på delstatsnivå. I de siste seks årene har gjelden økt med 148 prosent og overstiger 190 milliarder kroner. Gjelden, kombinert med korrupsjon, har økt frykten for at flere delstater går konkurs.

» 100.000 dør av sukker i Mexico hvert år
» Mexico forbyr homofobe fornærmelser
» Økende kriminalitet mot turister i Acapulco

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no