Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Kilder, leverandører og samarbeidsmedier

Det meste redaksjonelle innholdet på Kureren.no er skrevet av redaksjonen i Kureren selv. I tillegg kommer det noe redaksjonelt innhold fra våre internasjonale samarbeidsmedier, leverandører og eksterne medarbeidere, samt debattinnlegg fra våre lesere og leserkorrespondenter.

Kureren bruker kun i liten grad material fra nyhetsbyråer - vi abonnerer hverken på NTB eller ANB - men i større grad material fra utenlandske medier. Våre språkmektige journalister helst direkte til kildene og refererer seg til hva den enkelte aktør faktisk har uttalt, eller ber aktørene om uttalelser direkte til Kureren.

Mye av de journalistiske arbeidet blir gjort her i Norge, men vi har også faste. lokale samarbeidspartnere og leverandører ute i verden. Dette dreier seg både om lokale medier og journalister.

Noen av våre leverandører og samarbeidsmedier:
Africa Renewal
afrol News
Agência Brasil
EurasiaNet
Gender Links
Savana
SciDev Net
The Zimbabwean
VoA

Pressemeldinger, leserbidrag, korrespondentbrev
Kureren bruker i stor grad pressemeldinger i sitt daglige arbeid. Dersom du har informasjon du mener kunne interessere oss, oppfordrer vi deg til å sende oss en pressemelding (kun digitalt). Men vi ber deg også gjøre deg kjent med vår profil før du sender oss en melding, da Kureren ikke dekker de samme emnene som andre riksmedier. Du kan sende pressemeldinger til redaksjon@kureren.no.

Kureren er svært åpen for bidrag fra sine oppegående lesere! Dersom du har fagkunnskap, en god analyse eller en spennende kommentar, er du velkommen til å sende inn ditt bidrag. Les mer om hvordan du kan skrive og sende inn dine egne bidrag på denne lenken.

Vi søker også etter leserkorrespondenter som med jevne eller ujevne mellomrom kan bidra med skildringer og kommentarer fra sitt oppholdssted i utlandet. Har du lyst til å dele dine tanker om det å bo i Tokyo eller observasjoner fra livet i Budapest med våre lesere? Les mer om våre leserkorrespondenter på denne lenken.
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no