Medier
 

EurasiaNet

EurasiaNet er en nettpublikasjon utgitt av The Open Society Institute som har en utmerket og balansert dekning av et område i verden man ellers finner få gode kilder til: Sentral-Asia. Dekningsområdet går fra Tyrkia og landene i Kaukasus i vest, til Mongolia i øst, samt de fleste tidligere sovjetrepublikkene i mellom.

Det er lokale skribenter og journalister samt eksterne analytikere som bidrar med stoff til EurasiaNet. Hovedemnene er politikk og kultur, og som seg hør og bør i denne regionen, er menneskeretter et viktig tema. EurasiaNet lar lokale stemmer fra denne bortglemte regionen slippe til i større grad en noe annet medium.

I vår streben etter å dekke nyheter fra hele verden, har Kureren helt siden etableringen i 2013 benyttet seg av materilae levert fra EurasiaNet. Kvaliteten på materialet fra dette mediet har fått oss i Kureren til å åpne opp øynene for de mange spennende og interessante utviklingsprosessene som er i gang i Sentral-Asia.

Mer informasjon om EurasiaNet
EurasiaNet er først og fremst et digitalt medium. Du finner mer informasjon om EurasiaNet på dets eget nettsted.
Nettsted: www.eurasianet.org
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no