Medier
 

Gender Links

Gender Link er ikke et medium i streng forstand, men heller en organisasjon som jobber for likestilling og større oppmerksomhet rundt kjønnsrelaterte emner i Det sørlige Afrika. Organisasjonen, med base i Johannesburg, drifter også en tjeneste kalt "Gender Links Opinion and Commentary Service", som henvender seg til regionale medier med synspunkter, kommentarer og analyser.

Det er til en stor grad høyt profilerte kvinner som skriver for Gender Links og setter ord på aktuelle problemstillinger i regionen og utenfor. Analysene og kommentarene er i regelen både sylskarpe og tankevekkende.

Mediehuset afrol News, som også er utgiveren til Kureren.no, har hatt et uformelt samarbeid med Gender Links siden oktober 2006, der våre medier ofte har trykket kommentarene og analysene til skribentene organisasjonen formidler. afrol News har også vært sentral i å videreformidle dette stoffet til andre medier i og utenfor Afrika.

I og med etableringen av mediet Kureren i 2013, gjør vi også de beste og mest allmenngyldige kommentarene og analysene fra Gender Links tilgjengelige på norsk, og håper de vil finne et bredt publikum.

Mer informasjon om Gender Links
Gender Links har et eget nettsted, der du kan lese mer om organisasjonen og finne flere kommentarer og analyser.
Nettsted: www.genderlinks.org.za
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no