Flere saker om Somalia:
Nyhetsside, Somalia 
Arkiv, alle saker om Somalia 
Somalia
Politikk
Parlamentet griper makten i Somalia

Kureren - Det somaliske parlamentet har i dag, for første gang, kastet landets regjering og statsminister i en rolig, demokratisk prosess. Regjeringskrisen avslutter ett år med politisk ro og stabilitet i urolige Somalia, men det er ikke frykt for tilbakeslag.
Somalia
Politikk
EU har tro på Somalia: gir 5 milliarder

Kureren - Nå er det stor internasjonal tro på at tiden er kommet for å gjenoppbygge Somalia. Representanter fra 50 land og internasjonale organisasjoner møttes i Brussel i dag for å enes om en massiv pengestøtte for det borgerkrigsrammede kriselandet.
Somalia
Samfunn
Leger uten grenser stanser alt arbeid i Somalia

Kureren - Etter 22 år ser hjelpeorganisasjonen Leger uten grenser seg tvunget til å stenge alle sine medisinske prosjekter i Somalia. Væpnede grupper og sivile ledere i landet aksepterer angrep, mord og kidnappinger mot humanitære arbeidere i landet, beklager organisasjonen.
Somalia
Samfunn | Økonomi
Godt nytt fra Somalia: Byggeboom i Mogadishu

Kureren - Somalia er over kneika, hevder lederen for Den afrikanske utviklingsbanken. Tryggheten bedres, Mogadishu opplever en byggeboom, nye bedrifter etableres og den somaliske shillingen stiger i verdi. Så mye godt nytt er det lenge siden man hørte fra Somalia.


Kurerens magasin
Reportasjer om Somalia
Somalia
Samfunn
Sjelefrender
Prisen ved å være homo i Somalia


Kureren / afrol News - Forfatter Afdhere Jama møter et homofilt somalisk par som har vært sammen siden barndommen i Mogadishu i 1980-årene. Abdulle og Sakariye rømte fra arrangerte ekteskap og søkte frihet i den "liberale" byen Shalaamboot. Men friheten hadde en høyere pris enn det unge paret hadde forventet.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no