Mer om Somalia i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Kurerens magasin
Reportasjer om Somalia
» Sjelefrender
Prisen ved å være homo i Somalia

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Somalia, toppsaker
» Parlamentet griper makten i Somalia
» EU har tro på Somalia: gir 5 milliarder
» Leger uten grenser stanser alt arbeid i Somalia
» Godt nytt fra Somalia: Byggeboom i Mogadishu


Politikk
Parlamentet griper makten i Somalia

Kureren, 2. desember 2013 - Det somaliske parlamentet har i dag, for første gang, kastet landets regjering og statsminister i en rolig, demokratisk prosess. Regjeringskrisen avslutter ett år med politisk ro og stabilitet i urolige Somalia, men det er ikke frykt for tilbakeslag.
Politikk
EU har tro på Somalia: gir 5 milliarder

Kureren, 16. september 2013 - Nå er det stor internasjonal tro på at tiden er kommet for å gjenoppbygge Somalia. Representanter fra 50 land og internasjonale organisasjoner møttes i Brussel i dag for å enes om en massiv pengestøtte for det borgerkrigsrammede kriselandet.
Samfunn
Leger uten grenser stanser alt arbeid i Somalia

Kureren, 14. august 2013 - Etter 22 år ser hjelpeorganisasjonen Leger uten grenser seg tvunget til å stenge alle sine medisinske prosjekter i Somalia. Væpnede grupper og sivile ledere i landet aksepterer angrep, mord og kidnappinger mot humanitære arbeidere i landet, beklager organisasjonen.
Samfunn | Økonomi
Godt nytt fra Somalia: Byggeboom i Mogadishu

Kureren, 7. mai 2013 - Somalia er over kneika, hevder lederen for Den afrikanske utviklingsbanken. Tryggheten bedres, Mogadishu opplever en byggeboom, nye bedrifter etableres og den somaliske shillingen stiger i verdi. Så mye godt nytt er det lenge siden man hørte fra Somalia.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no