Flere saker om Polen:
Nyhetsside, Polen 
Arkiv, alle saker om Polen 
Polen
- Konflikten på Krim - Politikk | Samfunn
Polakker frykter "det verste" fra Putin

Kureren - For nordmenn er Ukraina langt borte, og ingen frykter at Norge kan bli neste mål for Putins aggresjoner. I Polen er dette helt annerledes. Ukraina er et naboland, og hver gang Russland har ført en aggressiv politikk, har Polen vært et offer. Derfor er frustrasjonen stor.
Polen
Samfunn
Utvandringen fra Polen øker enda mer

Kureren - Antallet polakker som flytter til utlandet fortsetter å øke for tredje år på rad, og nå er det totalt 2,1 millioner som har bosatt seg utenlands. Det er først og fremst ungdommen som flytter. I Norge er polakkene nå den største gruppen innvandrere.
Polen
Økonomi
Fracking: Polen produserer nå skifergass

Kureren - Polen har fått i gang driften i det som allerede er Europas største fracking-prosjekt. Vest for Gdansk produseres nå 8000 kubikkmeter skifergass daglig. Og det er bare begynnelsen, for Polen rår over enorme skifergassmengder som kan utvinnes med den omstridte metoden.
Tyskland | Polen
Kultur | Viten
Tysk krigsdrama irriterer i Polen

Kureren - Egentlig er det en nøktern men engasjerende dramaserie som viser nye generasjoner tyskere hvordan deres besteforeldre ble kastet ut i krigens faenskap og måtte ta tøffe valg. Men møtet med antisemittiske polakker i tv-serien har skapt voldsomme reaksjoner i Polen.
Polen
Samfunn
Lech Walesa: "Plassér minoriteter bak en mur"

Kureren - Den polske fredsprisvinneren Lech Walesa går i et intervju hardt ut mot homoseksuelle og minoriteter generelt. Når minoritetene får dominere den politiske dagsorden, "vil det ikke bli noe igjen for vanlige polakker."

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no