Mer om Latvia i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Latvia, toppsaker
» Latvia og Litauen forbyr russisk tv
» Nå er de latviske euroene i omløp
» Latvias statsminister og regjering går av
» Latvias økonomi friskmeldes
» Handelsveiene over Østersjøen kan være 3000 år gamle
» Latvia på stø kurs mot euroinnføring i 2014


- Konflikten på Krim - Politikk | Samfunn
Latvia og Litauen forbyr russisk tv

Kureren, 9. april 2014 - De to baltiske EU-landene Latvia og Litauen har lagt ned forbud mot kringkasting av russisk statsfjernsyn på nasjonale nettverk etter "oppfordringer til vold mot fredelige mennesker i Ukraina." Begge landene har også en betydelig russisk minoritet.
Økonomi
Nå er de latviske euroene i omløp

Kureren, 11. desember 2013 - Denne uken ble de første euro- og centmyntene med latvisk pregning distribuert i Latvia. Borgerne kan kjøpe et introduksjonssett av de nye myntene, og salget går bra, beretter den latviske sentralbanken. Fra nyttår blir euroen gangbar mynt i Latvia.
Politikk
Latvias statsminister og regjering går av

Kureren, 27. november 2013 - Latvias statsminister Valdis Dombrovskis kunngjorde i dag at han og hele regjeringen går av etter at et kjøpesenter kollapset forrige uke i Riga og 54 personer omkom. Dombrovskis har ledet landet siden 2009 og sikret at Latvia blir med i eurosonen i januar neste år.
Økonomi
Latvias økonomi friskmeldes

Kureren, 3. april 2013 - Pengefondet (IMF) legger ned kontoret sitt i Riga etter at det offisielt har "friskmeldt" Latvias økonomi. Latvia har fått omfattende krisehjelp fra Fondet, men har allerede betalt ned gjelden sin og opplever nå Europas sunneste vekst.
Viten
Handelsveiene over Østersjøen kan være 3000 år gamle

Kureren, 15. mars 2013 - For 3000 år siden var det trolig allerede etablert maritime handelsveier over Østersjøen, særlig mellom Latvia og Sverige. Omkring 1000 fKr dukker det opp større mengder importerte metallgjenstander og graver formet som steinskip på begge sider av havet.
Politikk | Økonomi
Latvia på stø kurs mot euroinnføring i 2014

Kureren, 22. februar 2013 - Det latviske parlamentet har i dag debattert den planlagte innføringen av euroen i 2014. Regjeringen er fast bestemt på å trosse folkeflertallet og opposisjonens ønske om en avstemming: Euroen blir innført som planlagt.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no