Flere saker om Island:
Nyhetsside, Island 
Arkiv, alle saker om Island 
Island
Politikk
Islendingene krever sluttføring av EU-forhandlingene

Kureren - Etter at regjeringen i Reykjavik bestemte å trekke Islands søknad om EU-medlemskap, har det vært store daglige protester i hovedstaden. Over 80 prosent krever en sluttføring av forhandlingene, og over 17 prosent har skrevet under på en kampanje med det samme kravet.
Island
Kultur | Reise
Konserthuset "Harpa" på Island håver inn priser

Kureren - Reykjaviks kongress- og konserthus Harpa symboliserer Islands gjenoppstandelse etter år med økonomisk krise. Med én million besøkende i året, litt mindre enn operaen i Oslo, er Harpa blitt et nytt nasjonalt symbol og håver inn internasjonale priser.
Island
Politikk
Valgskred på Island: Slutt på sparepolitikken

Kureren - På Island har høyrepartiene vunnet glassklart og gitt de regjerende venstrepartiene et historisk nederlag. Nå skal det bli laver skatter, subsidierte lån, mindre sparing og høyere levestandard, lover Bjarni Benediktsson, som trolig blir statsminister.
Island
Politikk
Islands sosialdemokrater med siste valginnspurt

Kureren - De regjerende sosialdemokratene på Island ligger an til å halveres ved valget i morgen. Men partiet, som har tatt Island ut av krisen, appellerer til fortsatt ansvarlighet og disiplin og mot populistiske løsninger.
Island
Politikk
Mot comeback for høyresiden på Island

Kureren - Til helgen er det valg på Island, og de samme høyrepartiene som førte landet inn i bankkrisen ligger an til å vinne tilbake makten. Statsminister Jóhanna Sigurðardóttir stiller ikke til gjenvalg og partiet ser ut til å tape stort.

» Island først i Europa med kinesisk frihandelsavtale
» Investeringer på Island "ikke lenger spekulative"
» Fjordutbygging gir massedød av sild på Island
» Island feirer seieren i Icesave-saken

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no