Flere saker om India:
Nyhetsside, India 
Arkiv, alle saker om India 
India
Politikk
India: Verdens største valg er i gang

Kureren - Verdens største og lengste valg begynte denne uken i India, med én klar favoritt: Narendra Modi, statsministerkandidaten til det hindusistiske og nasjonalistiske opposisjonspartiet BJP. Ghandi-dynastiet synes å ha utspilt sin rolle ved dette valget.
India
Reise
Fra i høst blir det enklere å reise til India

Kureren - Den indiske regjeringen ønsker nå å prøve å fremme turismen gjennom en oppmykning av visumpolitikken. Derfor vil innbyggerne fra 180 land, deriblant Norge, fra i høst dra nytte av det nye automatiske visumet, som man kan kjøpe ved ankomst til landet.
India
Politikk
Rahul Gandhi blir ikke statsministerkandidat i India

Kureren - Rahul Gandhi (43) blir ikke statsministerkandidat. Men han skal lede valgkampen for det regjerende Kongresspartiet i India. Partiet venter seg å tape i sommerens parlamentsvalg, og det ønsker derfor ikke å skade bildet av kronprinsen i Gandhi-dynastiet.
India
Politikk
Alt klart for en ny Gandhi i India etter valget

Kureren - Etter ti år ved makten har Indias statsminister Manmohan Singh annonsert at han vil trekke seg etter valget. Han blir ikke kandidat for en tredje periode som regjeringsleder dersom det regjerende Kongresspartiet igjen vinner ved parlamentsvalget som planlagges til sommeren.
India
Økonomi
India held fast på matsikkerheitskrav

Analyse, Kureren - India held fast på sin posisjon i WTO-forhandlingane, men stenger ikkje døra for forhandlingar. Tida byrjar å renne ut for å få til ei avtale mellom ministrane som er samla på Bali. Fredag skal konferansen etter planen avsluttast.

» India feirer 100 år med Bollywood
» India kan fortsette produksjonen av billige legemidler

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no