Flere saker om Guinea:
Nyhetsside, Guinea 
Arkiv, alle saker om Guinea 
Liberia | Guinea
Samfunn
Ebolautbruddet sprer seg i Vest-Afrika

Kureren - Ebolasituasjonen i Vest-Afrika forverrer seg. Nå har helsemyndighetene bekreftet 111 personer døde i Guinea og Liberia, mens 178 tilfeller er innrapportert. Det er også mistanke om at viruset har spredt seg til Sierra Leone og Mali, hvor man forsøker å få tilfellene bekreftet.
Guinea
Samfunn | Viten
Ebola når Guineas hovedstad: "En epidemi uten sidestykke"

Kureren - Det er tegn til panikk i Guineas hovedstad Conakry. Den mest dødelige varianten av viruset ebola har nå spredd seg til hele landet, inkludert til millionbyen. Minst 122 personer er blitt smittet og 78 dødsfall er registrert i Guinea. Epidemien kan også ha spredd seg til nabolandene Sierra Leone og Liberia.
Guinea
Samfunn | Viten
Frykt i Vest-Afrika etter ebolautbrudd i Guinea

Kureren - Hele Vest-Afrika er i frykt etter at Guineas helsedepartement bekreftet det første utbruddet av ebola i denne delen av Afrika. Ifølge de siste offisielle tallene er det minst 86 smittede og 59 dødsfall som følge av den svært smittsomme sykdommen.
Guinea
Politikk
Valg i Guinea: Det gikk bra likevel

Kureren - Det første demokratiske parlamentsvalget i Guinea skulle egentlig vært holdt i 2007, og har blitt utsatt utrolige 17 ganger på grunn av kupp, uferdige manntall, etniske sammenstøt, uenighet om valgkommisjonens sammensetning og frykt for uro. I dag ble valget endelig holdt.
Guinea
Politikk | Samfunn
Guinea etterforsker regjeringsmedlemmer for massakren i 2009

Kureren - Dommerpanelet i Guinea som undersøker massakren på stadion i Conakry i 2009 anklager nå ministeren for presidentens sikkerhet, Claude "Coplan" Pivi, som en av de ansvarlige for tragedien. Dette er den tredje ministeren i Guinea som anklages for massakren.

» Uro i Guinea før valget

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no