Flere saker om Egypt:
Nyhetsside, Egypt 
Arkiv, alle saker om Egypt 
Egypt
Politikk
Egypterne strømmer til valglokalene

Kureren - På tross av at Det muslimske brorskapet har oppfordret til boikott av dagens folkeavstemning om en ny grunnlov i Egypt, strømmer befolkningen til valglokalene. Deltakelsen er vesentlig høyere enn da det ble stemt over Muslimbrødrenes grunnlovsutkast i 2012.
Egypt
Politikk
Egypt: Ny grunnlov vil gi mer makt til de militære

Kureren - Et grunnlovsforslag egypterne skal stemme over neste uke vil gi enda flere privilegier til de militære styrkene, som igjen vil bli den mektigste institusjonen i landet dersom "ja-siden" vinner. Protestene mot folkeavstemningen har allerede begynt i hele landet.
Egypt
Kultur | Reise
Egypt fornyer museene for å få turistene tilbake

Kureren - Egypt har annonsert et omfattende prosjekt for å fornye det berømte Egyptiske museet i Kairo og åpne et nytt Tutankhamon-museum i et forsøk på å lokke turistene tilbake og gjenopprette en følelse av normalitet etter to år med uro i landet.
Egypt
Politikk
Mursi: "Jeg er Egypts eneste legitime president"

Kureren - Rettsaken mot Egypts tidligere president Muhammed Mursi og 14 andre ledere i Det muslimske brorskap ble i dag utsatt til 8. januar etter at flere av de tiltalte ropte slagord mot retten. Mursi selv utbrøt at han var Egypts eneste legitime president.
Egypt
Politikk
Egypts hærsjef: "Jeg var lojal mot president Mursi"

Kureren - Den egentlige makthaveren i Egypt, hærsjef og general Abdel Fattah al Sisi, har gitt et sjeldent intervju der han understreker at han prøvde å hjelpe den islamistiske presidenten, Muhammed Mursi, med å holde på makten. Men rådgiverne til Mursi forkludret det hele, sier Sisi.

» Stor uenighet om reiseråd til Egypt
» Egyptisk domstol oppløser Muslimbrorskapet
» Egyptisk kommisjon anbefaler å tvangsoppløse Brorskapet
» Norske turoperatører kansellerer Egypt ut året
» Islamister plyndrer museer og monumenter i Egypt

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no