Flere saker om Ecuador:
Nyhetsside, Ecuador 
Arkiv, alle saker om Ecuador 
Ecuador
Samfunn
Ecuador: Voldsomme protester mot oljeboring i Amazonas

Kureren - Beslutningen til Ecuadors president Rafael Correa om likevel å starte oljeboring i et artsrikt naturreservat i Amazonas møtes med protest. Tusener av mennesker demonstrerte mot planene i Ecuadors hovedstad Quito, men ble stanset av en voldsom politiaksjon.
Ecuador
Samfunn | Økonomi
Ecuador: Ingen ville betale for å frede Amazonas

Kureren - Ecuadors president Rafael Correa kunngjorde i går "med stor sorg" beslutningen om å starte oljeboring i et svært artsrikt naturreservat i Amazonas. Ecuador hadde tidligere blitt lovet milliarder i kompensasjon for å ikke ta opp oljen i reservatet, men utbetalingene uteble i praksis.
Ecuador
Politikk
President Correa gjenvalgt i Ecuador

Kureren - Valgrådet i Ecuador har lagt frem foreløpige resultater for gårsdagens valg. Den venstreorienterte presidenten Rafael Correa ser ut til å ha vunnet presidentvalget med større oppslutning enn noen gang. Et stikkvalg vil ikke bli nødvendig.
Politikk
Alt klart for helgens valg i Ecuador

Kureren - På søndag er det presidentvalg i Ecuador, og den venstreorienterte presidenten Rafael Correa er stor favoritt til å vinne en tredje periode ved makten. Valgkommisjonen i landet hevder at alt er klart for et fritt og rettferding valg, men ikke alle er enige.
Viten
Rekordtilbakegang av isbreer i Andesfjellene

Kureren - I løpet av 30 år har isbreene i Andesfjellene gått tilbake mellom 30 og 50 prosent, viser målinger gjort denne sesongen. Forskere snakker om "spektakulære" klima- og landskapsendringer.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no