Flere saker om Uruguay :
Nyhetsside, Uruguay  
Arkiv, alle saker om Uruguay  
Uruguay
Samfunn
Uruguay, verdens første land som legaliserer cannabis

Kureren / Agência Brasil - Uruguay ble i dag verdens første land til å legalisere produksjon, distribusjon og salg av cannabis. Initiativet ble fremmet av president José Mújica (78), et tidligere geriljamedlem som beskriver det hele som et "eksperiment". 63 prosent av befolkningen er imot den nye loven.
Uruguay
Samfunn
Uruguay innfører statlig cannabismonopol

Kureren - Parlamentet i Uruguay er i ferd med å konkretisere den nært forestående legaliseringen av hasj og marihuana. Det går mot en sterk statlig kontroll og svært lave priser. Slik ønsker et nesten samlet parlament å ødelegge markedet til narkolangerne.
Uruguay
Samfunn
Uruguay godkjenner kjønnsnøytral ekteskapslov

Kureren - Endelig kom dagen som mange hadde ventet på. I går ble Uruguay det tolvte landet i verden og det andre i Latin-Amerika som godkjenner ekteskap mellom mennesker av samme kjønn. Loven tillater homofile par å adoptere barn.
Uruguay
Samfunn
Uruguay på vei mot homoekteskap

Kureren - Uruguay er kun ett skritt unna fra å bli det andre søramerikanske landet til å la homofile inngå fullverdige ekteskap etter at parlamentet med overveldende flertall har godkjent et forslag om en kjønnsnøytral ekteskapslov.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no