Mer om Uganda i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Uganda, toppsaker
» Derfor nytter det å kutte bistanden til Uganda
» Uganda fengsler likevel homofile etter "svensk rapport"
» Ugandas president blokkerer homofob lov
» To tonn elfenbein beslaglagt i Uganda


Debatt | Samfunn
Derfor nytter det å kutte bistanden til Uganda

Leder, Kureren, 25. februar 2014 - Etter at Ugandas president underskrev en lov som gir livslangt fengsel for homofile, diskuteres det å kutte bistanden til landet. Mens aktivister i Uganda sier at dette ikke vil hjelpe homobevegelsen i landet, er det likevel klart at det vil ha en svært stor effekt i Afrika.
Samfunn
Uganda fengsler likevel homofile etter "svensk rapport"

Kureren, 24. februar 2014 - Etter lengre tvil har Ugandas president Yoweri Museveni i dag signert en lov som vil kunne gi landets homofile livsvarig fengsel og straffe dem som ikke melder homofile til politiet. Museveni peker på en svensk rapport om homofili for å forsvare loven.
Samfunn
Ugandas president blokkerer homofob lov

Kureren, 17. januar 2014 - Mot alle forventinger nektet Ugandas president Yoweri Museveni å godkjenne en kontroversielt lov som ville kastet landets homofile i fengsel. Ifølge Museveni hadde parlamentet vedtatt loven uten at det var nok representanter til stede, og fengselsstraffer var ikke veien å gå.
Reise | Samfunn
To tonn elfenbein beslaglagt i Uganda

Kureren, 28. oktober 2013 - Vilforvaltningen i Uganda er i ferd med å gjøre store fremskritt i kampen mot krypskyting av elefanter i regionen. I de siste ukene har de beslaglagt over to tonn elfenbein og arrestert fire bakmenn. Støttennene kom trolig fra Kongo eller Sør-Sudan, der det er lite kontroll.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no