Flere saker om Thailand:
Nyhetsside, Thailand 
Arkiv, alle saker om Thailand 
Thailand
Politikk
Ny vold i Thailand etter at statsministeren siktes for korrupsjon

Kureren - Volden i gatene i Bangkok eskaleres igjen og minst tre personer er blitt drept i sammenstøt mellom demonstrantene og politiet. Den nye voldsbølgen kommer etter at statsadvokaten har siktet Thailands statsminister for korrupsjon, noe som kan føre til at hun må fratre.
Thailand
Politikk
Thailands høyesterett forsvarer regjeringen

Kureren - Opposisjonen og demonstrantene i Thailand forsøkte å skape en statskrise og et ikke-fungerende parlament ved å blokkere valglokalene for ti dager siden. Alle forventet derfor nok et nyvalg, men nå har Thailands høyesterett bestemt at valget kun skal gjentas der valglokalene ble blokkert.
Thailand
Politikk
Nye protester etter betydningløse valg i Thailand

Kureren - Opposisjonen i Thailand gjeninntok på mandag gatene i Bangkok for å demonstrere mot regjeringen, en dag etter å ha boikottet og delvis forhindret valget. Opposisjonen varsler at den ikke vil godta valgresultat, og at "krisen vil fortsette i månedsvis."
Thailand
Politikk
Thailand: Revolusjon i revers

Analyse, Kureren - Om Thailand holder valget på søndag eller ikke, synes å få liten betydning for den nærmest forprogrammerte opptrappingen av konflikten, som i verste fall kan ende i en borgerkrig. Thailand synes å oppleve en "revolusjon i revers": Demonstrantene krever mindre demokrati.
Thailand
Politikk
Thailand oppløser parlamentet og varsler nyvalg

Kureren - Thailands regjering kunngjorde mandag oppløsningen av parlamentet og nyvalg innen 60 dager som et svar på protestene i gatene. Statsminister Yingluck Shinawatra nekter å gå av på tross av de voldsomme protester mot hennes styre, som brøt ut i begynnelsen av november.

» Thailands statsminister nekter å gå av
» Voldsomme protester mot Thailands statsminister
» FN-domstol: Kambodsja tilkjennes tempelet Preah Vihear
» Amnesti i Thailand kan føre til ny protestbølge
» Thailand planlegger en turistavgift fra 2014

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no