Mer om Qatar i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Kurerens magasin
Reportasjer om Qatar
» Qatarstrofe: "Petrodollar og Sarkozy skaffet Qatar fotball-VM"

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Qatar, toppsaker
» Qatar investerer 65 milliarder i turismeboom
» Hun utpekes til den mest innflytelsesrike personen i kunstverden
» Gulf-landene planlegger å homoteste turistene
» "VM i Qatar vil koste 4000 arbeidere livet"
» En fotballgal investor blir ny emir i Qatar


Reise | Økonomi
Qatar investerer 65 milliarder i turismeboom

Kureren, 9. april 2015 - Turismen til Gulf-staten Qatar boomer som aldri før, med en omsetning på 55 milliarder kroner for den samlede bransjen i fjor. Men ikke uten en pris: Alene de prosjektene som er i gang innebærer investeringer på 65 milliarder kroner.
Kultur
Hun utpekes til den mest innflytelsesrike personen i kunstverden

Kureren, 28. oktober 2013 - Sjeika Al Massaya av Qatar har som oppdrag at hovedstaden Doha blir verdens kunsthovedstad. Og hun er på god vei mot målet. Nå har hun blitt kåret til den mektigste personen i kunstverden foran mange kunstnere, kunstsamlere, kuratorer og gallerieiere.
Reise | Samfunn
Gulf-landene planlegger å homoteste turistene

Kureren, 11. oktober 2013 - Gulf-landene planlegger å teste legningen til reisende til regionen å unngå at homofile slipper inn. Det er Kuwait som har hatt initiativet til dette. Men tiltaket skal også brukes i Bahrain, Oman, Saudi-Arabia, Emiratene og i Qatar, landet som skal organisere fotball-VM i 2022.
Samfunn | Økonomi
"VM i Qatar vil koste 4000 arbeidere livet"

Kureren, 27. september 2013 - Verdens arbeidstakerorganisasjon varsler i dag om forferdelige forhold for de 1,2 millioner gjestearbeiderne i Qatar, emiratet som skal organisere fotball-VM i 2022. Hundrevis av utenlandske arbeidere dør på grunn av uverdige forhold hvert år, og forball-VM vil forsterke dette, advares det.
Politikk
En fotballgal investor blir ny emir i Qatar

Kureren, 25. juni 2013 - Den 61-årige emiren av Qatar annonserte i dag at han overfører makten til sin 33-årige sønn, prins Tamin, kjent for sin store kjærlighet til fotballen og raske penger. Lille Qatar er verdens største eksportør av flytende naturgass (LNG) og storinvestor i den arabiske våren.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no