Flere saker om Nigeria:
Nyhetsside, Nigeria 
Arkiv, alle saker om Nigeria 
Nigeria
Politikk
Lederen for Nigerias terrorgruppe Boko Haram er drept

Kureren - Abubakar Shekau, lederen av den islamistiske terrorgruppen Boko Haram, er blitt skutt og drept i sammenstøt med de væpnede styrkene i Nigeria, kunngjorde den nigerianske hæren i dag. Abubakar Shekau var en av de mest ettersøkte jihadistene i Afrika.
Nigeria
Samfunn
Eksekusjonsbølge i Nigeria etter 7 års pause

Kureren - Fire dødsdommer er allerede fullbyrdet, og den femte står umiddelbart for dør i Nigeria. Landet hadde innført et moratorium på henrettelser i 2006, men nå er guvernørene blitt oppfordret fra president Goodluck Jonathan til å skrive under eksekusjonsordre.
Nigeria
Politikk | Samfunn
Nigerianske terrorister takker nei til amnesti

Kureren - Den nigerianske terrorgruppen Boko Haram har avvist ideen om et amnesti. Nyheten kommer etter at Nigerias president Goodluck Jonathan forrige uke ba en ekspertgruppe om å utrede muligheten for å benåde de radikale islamistene.
Nigeria
Kultur
Nigerias store forfatter Chinua Achebe er død

Kureren - Den nigerianske forfatteren Chinua Achebe, ofte omtalt som faren til moderne afrikansk litteratur, døde i dag i en alder av 82. Achebes nyskapende måte å fortelle Afrikas koloniale historie ga ham stor internasjonal anerkjennelse.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no