Flere saker om Hviterussland:
Nyhetsside, Hviterussland 
Arkiv, alle saker om Hviterussland 
Ukraina | Hviterussland
- Konflikten på Krim - Politikk
Selv Hviterussland anerkjenner Ukrainas nye regjering

Kureren - Hviterusslands diktator Aleksandr Lukasjenko, Moskvas mest trofaste allierte, har i dag distansert seg fra Russlands beskrivelse av Ukrainas nye regjering som illegitim. Men samtidig reagerer Lukasjenko på NATOs aktiviteter langs grensen, og ber om økt russisk militærstøtte.
Hviterussland
Politikk
EU fortsetter sanksjonene mot Hviterussland

Kureren - I dag forlenges EUs og trolig Norges sanksjoner mot Hviterussland, Europas siste diktatur, med nok et år. Vedtaket i Brussel kommer etter at det ikke har skjedd noen fremskritt i menneskerettssituasjonen i landet i løpet av det siste året.
Hviterussland
Debatt
På tide å slutte med dødsstraff i Hviterussland

Debatt, Kureren - Noen måneder etter at hviterussisk høyesterett dømte Uladsislav Kavalju til døden, mottok moren hans et brev om at henrettelsen var blitt utført, med et skudd i bakhodet. Hviterussland er det siste landet som bruker dødsstraff i Europa, skriver Yulia Gorbunova fra Human Rights Watch (HRW).
Innenriks | Hviterussland
Politikk | Økonomi
Norge på full fart mot frihandel med diktaturet Hviterussland

Kureren - Kureren får bekreftet at forhandlingene om en frihandelsavtale som inkluderer diktaturet Hviterussland har "god fremdrift" og at en avtale trolig er i havn til neste år. Men avtalen møter stor motstand, og det er flere som trekker i tvil om den overhodet vil tre i kraft.

Politikk | Økonomi
EU, Russland i kald krig om handelspartnere

Kureren - Slaget står om seks ekssovjetrepublikker som må velge mellom tollfri handel med enten Russland eller EU. Etter at Armenia i forrige uke valgte Russland, beskylder EU nå russerne for maktmisbruk, utnyttelse av militære konflikter og utpressing om energileveranser.

» Norsk frihandelsavtale med Hviterussland "i 2014"

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no