Flere saker om Finland:
Nyhetsside, Finland 
Arkiv, alle saker om Finland 
Finland
Økonomi
I dag avsluttes Nokias mobilhistorie

Kureren - For Nokia, den tidligere verdenslederen på mobilmarkedet, er det en viktig dag i dag. Etter 25 år vil det finske selskapet ikke lenger være en telefonprodusent. En ekstraordinær generalforsamling godkjente i dag salget av Nokias mobilvirksomheten til Microsoft for 44 milliarder kroner.
Finland
Politikk
"Massivt spionasjeangrep på Finland"

Kureren - Overvåkningsskandalen kommer til Norden. I dag avsløres det at "utenlandske tjenester" har drevet "en svært omfattende overvåkning" i Finland "i minst fire år." Utenriksminister Erkki Tuomioja bekreftet i dag at myndighetene var klar over dette.
Verden | Finland
Økonomi
Microsoft tar over Nokias smartphone for 44 mrd kr

Kureren - Nokia annonserer at de selger ut mobilvirksomheten til Microsoft for 44 milliarder kroner etter at denne har gått med underskudd i flere år. Etter at salget ble kjent, steg aksjekursen til finske Nokia i været med over 30 prosent.
Finland
Samfunn | Økonomi
Raskt økende ledighetstall i Finland

Kureren - Arbeidsledigheten er i rask vekst i Finland og nådde 8,7 prosent i februar, opp fra 7,7 prosent på samme tid i fjor. Ungdomsledigheten var på hele 21,5 prosent, ifølge ferske tall fra finske Statistikcentralen.
- Slaget om Syria - Politikk
Finsk toll stopper russiske våpen til Syria

Kureren - Den finske tollen har oppdaget et våpenparti som var på vei fra Rusland til Syria på en rutinekontroll. Partiet besto åpenbart av reserverdeler til pansere for Assad-regimet og klassifiseres som "illegalt" av finnene.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no